Miley Cyrus Klänning

Jag är inget stort fan av henne, men jag såg en bild på henne från American Music Awards, där hon hade en sån otroligt fin klänning.

Någon som vet vart den klänningen är ifrån?


Skor älskade Skor

Jag är som många tjejer därute, förälskad i skor.
Jag hittade dessa hos Asos idag och dom är ju så coola, dom skulle lysa upp vilken fest som helst. Give 'em to me :)

Guns 'n' Roses - Chinese Democracy

Jag säger som Gert Fylking; ÄNTLIGEN!
Jag är en av alla som väntat på detta album år efter år. Även om jag faktiskt hade gett upp hoppet dom senaste åren, och dessutom så var mina förväntningar ganska låga då det faktiskt bara är
kvar från självaste "orgnial" G'N'R. Detta är iaf det band jag vuxit upp med och lyssnat på sedan jag bara var några år gammal. Självklart har jag deras tidigare album och dom spelas, tro det eller ej, lika flitigt ännu (emellanåt). Så att detta album äntligen kommit ut, PÅ RIKTIGT dvs, så att jag kan hata eller älska det är ju helt underbart. Jag har tjuvlyssnat lite på det, men inte köpt det ännu om jag ska vara ärlig.

Guns 'n' Roses - Chinese Democracy


Så vad tycker jag om det jag hört då?
Jag är glatt överraskad må jag säga. Det finns flera låtar som jag tycker är bra på denna skiva, vilket jag tycker är jätte kul då jag var rädd att det bara skulle bli pannkaka av det hela, även om jag iofs inte tycker att det är allt för mycket G'N'R kvar, men även om det vore samma band som för 15 år sedan så hade dom nog utvecklats en del och vem vet, kanske hade även om låtit just så här. Se bara på Metallica, där har det gått lite upp och ner, man måste testa olika saker för att hitta rätt. Men jag vill nog köpa skivan och riktigt lyssna igenom den innan jag hyllar eller sänker den.


Någon fler som lyssnat på den, vad tycker ni?


Jared Padalecki

Ni kanske har sett honom i Supernatural eller Gilmore Girls.
Denna snygga och otroligt långa (1.93) kille från Texas är numera singel.
Jag undar jag vem han kommer att börja dejta härnäst, kanske kommer han nu att börja dejta hejvilt eller bara ta det lugnt ett tag. Han verkar som en härlig person iaf, så tjejer, ta för er :)


Lugn helg?

Efter att jag verkligen bestämt mig för en lugn helg så såg jag även fram emot denna.
Jag tänkte spela lite dataspel, mysa med sambon, se nån film, hälsa på några kompisar och kanske träna lite.
Fredagen klarade jag av, brukar iofs inte vara något problem att vara lugn på fredagar då det är lördagar som framför allt gäller i mina kretsar. Lördagen kom och jag var inte ett dugg sugen på fest, klockan hann bli 18.00... ja då började folk på höra av sig, men jag var fortfarande bestämd på min punkt att nej nej detta SKA vara en lugn helg, tills...

Ja en halvtimme senare ringer en mycket god vän till mig och berättar att hon under dagen har kommit fram (tillsammans med sin man) att hon ska skilja sig, och därför vill hon gärna ha sällskap och festa lite för att tänka på annat för en stund. Nja säger jag först, men eftersom hon håller till rakt över vägen så säger jag att jag kan komma förbi en sväng innan hon ska ut, för klart man ställer upp. Väl där så lyckas hon iaf övertala mig till mitt första glas öl, men sedan säger jag nej, men fort gick det innan jag hade ett glas vin framför mig också. Jag dricker så långsamt som möjligt för att inte få påfyllning. Men då dyker helt plötsligt ett grogg-glas upp, så jag smuttar lite. Efter många om och men så följer jag tillslut med ut, jag dricker inte så mycket mer, och blir därför ej heller full, vilket är väldigt skönt som omväxling.

Vi är nu tre tjejer som går ut, vi väljer ett "studenthak" och min vän bestämmer sig för att hon vill hångla med någon under kvällen, och tänker därför även tvinga oss andra att göra desamma (alla är singlar för dom som undrar). Jag frågar om det verkligen är så smart att göra det just denna kväll eftersom hon mycket troligt kan må sämre av detta. Hon svarar snabbt att det är precis det hon vill, hon vill må dåligt över att göra något med någon annan så att hon kanske inser att det bara är en person som gäller i hennes liv.

Ingen av oss hittade dock nån kille som vi ville hångla med, så vi går hem lite tidigare än väntat eftersom en av oss tydligen ska "" sitt där hemma av nått gammalt ragg. Min kompis bestämmer sig då för att ta taxi hem till sig och vi andra två väljer att ta en prommenad hem.

På vägen träffar vi en trevlig kille som går med oss en bit. Han berättar lite om sig själv och försöker skämta så gott det går, trevligt med sällskap var det iaf och söt som få var han dessutom. Han tyckte dock att vi var elaka som gissade på att han var från Örebro då han hade lite gnällig dialekt. Men han var ju från dalarna(Falun), så vi hade ganska fel. Jag tycker att det är fint med dialekter över huvudtaget, det är iaf väldigt intressant. Dessutom så skulle jag aldrig tycka något illa om Örebro "mitt" kära Millencolin nu faktiskt kommer därifrån.  Att jag dessutom gissade att han var 19 år när han faktiskt var 21 år kanske inte hjälpte så mycket, men jag får väl be om förlåtelse genom att hålla på Selångers(?!) A-lag i bandy eller nåt, där jag tror han spelade. Så lycka till med det, så ska jag vara snällare mot folk framöver :)

Lady Gaga

Jag är helt såld på denna coola tjej. Även om jag inte själv skulle ta på mig hennes scen kläder så är dom så enormt coola. Och ytterst få personer i denna värld skulle komma undan med dom, typ hon och Gwen Stefani.
Älskar videon till Poker Face också, check it out:



Glitter, glamour, sexappeal, färg och en enorm energi.
Lady GAGA äger dansgolvet just nu!

Dagens Vill HA!

En av dessa Versace klänningar, underbara ting, älskar färgerna, formerna, ALLT!
Vet inte när jag skulle använda dom, eftersom jag sällan bär långklänningar, men dessa är otroliga.



Ny frisyr

Då var det gjort då, ny frisyr har jag iaf, det kan man lugnt säga.

Dom klippte väl si så där 20 - 30 cm på längden, dvs nu har jag inte längre hår än till hakan, där det är som längst. Och det kortaste är väl ca 3 cm, underhåret i nacken dvs.
Känns väldigt speciellt, jag har inte haft så här kort på över 10 år och det kommer att ta en evighet innan det växer ut, men sånt är livet. Fick dessutom lugg igen, det får jag typ alltid när jag är hos frissan, men den ser alltid förjävlig ut efter jag försökt fixa den :P Och denna lugg är dessutom VÄLDIGT hackig, klippt i två lager med väldigt många tvära hack i, ungefär som att ett barn klipp mig.

Det ser helt okej ut nu iaf, men hur fasiken kommer det att se ut om några månader?! det är mer det jag är orolig för...
Och att inte kunna locka håret eller sätta upp det kommer att göra att min frisyr blir väldigt enformig.

Dessutom så la dom i en orange färg i utväxten, why? haha ja det funkar, men det är lite annorlunda. Roligt är det att få ha testat iaf, men nu ska jag låta mitt hår vara ett tag, och kanske försöka färga brunt när det vuxit ut tillräckligt.

Rutiga Skjortor

Vad är det med män i rutiga skjortor som får mitt hjärta att bulta lite hårdare? ;)
Tyvärr så gäller detta INTE alla män, men män som redan har potential och drar på sig en rutig skjorta, ojoj, då är jag såld! Så grabbar, ska ni på dejt med mig så vet ni vad som ska på.

Någon som såg Jared Leto på Mtv's EMA 2008?
Hans band 30 Seconds To Mars fick ett pris, och när han gick upp på scen, som den rocker han är, i svarta jeans, vit t-shirt, svart jacka och en sjukt snygg röd-rutig skjorta knuten runt midjan, då kunde jag ha behövt ett isbad, för ojoj, det kommer att bli min stora önskan i jul!



Någon som förövrigt tyckte att Katy Perry gjorde ett bra jobb på galan?

Nike Sprint Sister


Någon som vet vart man kan få tag på Nike's Sprint Sister i massa olika härliga färger?
Jag älskar dom skorna, så otroligt bekväma!
Jag har ett par i ljusrosa, jättesöta, men jag har inte hittat några andra.
Så ni får gärna hjälpa mig hitta.



Hårmodell

Imorgon var det dags att vara hårmodell igen, vet inte hur peppad jag är denna gång faktiskt.
Som det låter så kommer dom att klippa av mitt hår rätt mycket, det är väl okej om det är i en fin form, men jag vill inte ha något allt för Emo. Färgen kunde jag nästan inte bry mig mindre om, en uppfräschning skulle vara väldigt skönt.

Tur att jag inte är ensam, en kompis ska med som tur är, vi fick samma tid. Sist vi båda var med så fick vi dessutom samma frisyr, fast i två helt olika färger. Denna gång vet vi ju som sagt inte vad det blir. Vet inte om jag tycker att det är spännande eller mest bara skrämmande.

Sist vi var dit tillsammans så var det för Schwarzkopf, och den frisyren vi fick har jag sett i mååånga tidningar efteråt, vilket alltid är lite roligt. Det var en tung lugg och rätt spretigt hår med lite olika längder, så vi fick behålla lite längd men det var ändå fräscht kort så att säga. Den såg ut något liknande denna:



Men som sagt, det är gratis klippning och färgning, så de e alltid bra.

Tjejkväll

Ikväll blir det tjejkväll, men bubbelpool, bastu, skvaller och vin :)

Har för övrigt lanat hela helgen typ :P Ja jag är riktigt nördig ibland, men jag tycker det är skoj!

Önskelista

I min familj så har vi fortfarande önskelistor, oavsett ålder. Det underlättar faktiskt för alla, man får det man vill ha och det blir enkelt att köpa till de andra.
Högst upp på min önskelista just nu står faktiskt:

Russell Brand - My Booky Wook


Jag har letat efter den överallt, hittade den på internet hos Bokus häromdan dock, hoppas verkligen någon i min familj gör det också, för den verkar allt för svår att få tag på.

Är det någon som kanske läst den? Eller sett till den på någon bokaffär så får ni gärna säga till :)


Älskade skor



Inhandlade dessa älskade skor hos Bianco för 500 kr. Detta var för några veckor sedan, men jag har bara hunnit använda dom en gång ännu. Och vad märker jag nästa gång jag ska ta på mig dom? Jo jag har tappat bandet/spännet runt ankeln på ena skon. Jag har varit in hos Bianco och frågat om dom kunde hjälpa mig, men icket det icke.

Så nu undrar jag vad ni har för förslag på vad jag ska göra?
Ska jag använda mig att ett sidenband att knyta runt kanske?
Ös på med förslag nu, för jag har inte gett upp hoppet om dessa skor ännu, dom är way to Fabulous! ;)

CD-skivor

Är det någon av er som fortfarande köper CD-skivor?

Själv så gör jag det emellanåt även om det är mer sällan än tidigare.
Igår fick jag iaf för mig att börja sortera mina skivor lite, hittade mycke skit och insåg även att jag inte får plats med dom längre. Men det som gjorde mig mest arg var att jag antingen tappat bort massa skivor eller så har någon varit och plockat på sig några under nån fest.


(en liten del av min kära samling)

Min bror som har vääääldigt många skivor och är enormt musikintresserad kollade på mig konstigt och frågade mig inför förra julen, "köper du fortfarande Cd-skivor?" som om det vore helt konstigt. Detta endast för att jag önskade mig någon i julklapp. Men JA, tycker jag att en grupp är bra så stödjer jag gärna dem så, jag älskar att få hem en ny skiva också, jag blir så otroligt glad då. Även om jag inte lyssnar på den så ofta eftersom jag oftast bränner ut bland-skrivor, men låtarna finns ju med även på den. Det finns t ex vissa grupper som jag, även om jag inte tyckte om skivan, faktiskt skulle köpa den. Dels för att jag har alla deras tidigare skivor och dels för att jag vill stödja dem.

Millencolin är ett bra exempel på det, jag har alla deras skivor och kommer garanterat att köpa de resterande de släpper också. I december ska jag dessutom se dom live, för si så där 7e gången eller något, men det är ju mina barndoms idoler, de e kärlek det :D

Vilken skiva lyssnar jag mest på för tillfället då?
Det står mellan 3 st:

Johnossi - Johnossi
Den är brutalt bra rakt igenom, lungt och rock, funkar dag som natt!


Cobra Starship - While The City Sleeps We Rule The Streets
Denna skiva har sina "Ups and Downs", men är riktigt bra när den är som bäst.
Gabe Saporta vet vad han gör.


In Flames - Clayman
Känns numera som en gammal "klassiker", den har hängt med mig sedan högstadiet och gjort ett skrämmande intryck i min hjärna. Denna skiva håller jag varm om hjärtat!



Att två av tre var svenskar är underbart. Vi gör grym musik i Sverige, om ändå bara Refused ville göra comeback, då hade den skivan varit den senaste i min samling :D

För er som vill höra lite musik från ovanstående skivor:

Johnossi - Summerbreeze (lugn låt)


Cobra Starship - The Church of Hot Addiction

In Flames - Only For The Weak

Flytta, men vart?

Efter jul så kommer jag och en kompis till mig att flytta.
Vi ändrar dock destination lite nu och då, vi kan helt enkelt inte bestämma oss riktigt.

Först snackade vi om Australien, men det la vi på hyllan ganska fort. Möjligtvis att man flyttar dit senare, men vårat första stopp kommer att vara betydligt närmare. Vi har även varit inne på Norge, om vi vill tjäna pengar dvs, men även det la vi på hyllan så länge. Senaste månaderna så har vi mest varit inne på någonstans i UK eller Irland, främst då London och Dublin, även om jag varit väldigt inne på Skottland ett tag. Men senast igår snackade vi helt plötsligt om Stockholm. Varför vet jag inte, men det lät så j*vla enkelt att bara börja med Stockholm, för att få testa på storstadslivet liksom.


Så nu vill jag gärna höra era förslag. Kanske har ni bott i dessa städer eller länder?
Hjälp oss :) Och kanske vill ni till och med hänga på och bara släppa livet efter jul/nyår och flytta med oss?

Skriv här under eller släng iväg ett mail vett ja :)
[email protected]

Bisexuell

Har antalet bisexuella ökat i och med att det blivit mer accepterat, eller är det bara så att folk har smygit med det tidigare men nu äntligen vågar prata öppet om det?!

För oj vad jag kommer ihåg den tid då alla killar var homofober, men nu helt plötsligt så vet jag ingen som riktigt är det, flera av de killar jag trott varit riktigt HETRO har dessutom gått ut med att vara bi eller homo, vilket jag tycker är intressant.
Och nu istället så är det oftare killar som väljer att gå ut med det, bisexuella tjejer har hamnat lite i skymundan. Vissa tar till och med för givet att alla tjejer är bisexuella. Jag tycker det är härligt att världen vågat öppna sig så här, men är det så att det blivit trendigt att vara "annorlunda" ?

Själv så vet jag inte vart jag står riktigt, jag har bara testat åt det ena hållet och vill därför inte dissa det andra. Men jag vet heller inte om jag någonsin kommer att testa åt det andra hållet. Efter att ha sett Grey's Anatomy S05E06 så kan jag ändå inte låta bli att fundera, tänk om jag faktiskt skulle se på världen i helt nya ögon efter att ha testat?

Har ni testat med båda könen?
Var det någon större skillnad i så fall?

RSS 2.0