Tystnad...

Nu har det varit tyst i några dagar och kommer troligtvis att vara så i några dagar till. Iaf 2-3 dagar. Har nämligen inte varit hemma alls över jul och därmed firat en hel jul utan dator nästintill. Och nu är jag bara hemma en snabbvisit, packar om resväskan lite inför nyår och beger mig sedan tidigt imorgon igen. Men jag borde vara tillbaka runt den 2a-3e januari iaf.

Så länge får jag önska:


Gott Nytt År

Bättre sent än aldrig :)

God Jul till er alla!

Hoppas den varit lika bra som ni önskat, och för er som inte haft en bra jul så får vi hoppas att 2009 blir ett bättre år.
Kram kram och åter kram på er :D

Godmorgon

Idag blir det stressen, nu tänkte jag städa lite innan jag beger mig ner på stan. Och väl nere på stan så har jag inte en aning om vad jag ska köpa, min fantasi ligger nere på noll just nu och jag ska dessutom byta julklappar med pappa idag :/ Nä så nu blir det att pumpa igång lite bra musik och bara påbörja allt som behövs göras. Dan före dan :D

Komvux på distans?!

I februari börjar jag förhoppningsvis på komvux. Tänkte läsa lite kurser på distans på heltid under några veckor. Tänkte att det skulle vara skoj att pröva på.

Har någon av er läst på distans över nätet tidigare?
För mig blir det första gången iaf.

Dela gärna med er av för- och nackdelar med att läsa på distans.

Jag är en tjockis :)



Kanske inte riktigt lika tjock eller hårig som snubben på bilden, men jag är på god väg :P

De senaste två åren har min vikt gått stadigt uppåt. (Kanske ska tillägga att jag ej har dålig syn på mig själv.) Nu har jag kommit till en nivå där jag inte längre trivs. Jag har alltid haft kurvor och kommer nog alltid att ha det, men när det börjar på bli svårt att hitta kläder eller klämma sig i dom man redan har då är det inte lika skoj längre. Så nu efter jul tänkte jag försöka ta tag i det på ett eller ett annat sätt. Kanske sluta äta skräpmat några ggr i veckan, och kanske röra mig längre än till kylen?

Någon som är sugen på att haka på och ta tag i allt efter jul och nyår?

Betsey Johnson + HM ?



Kan det bli så att Betsey Johnson jobbar ihop med H&M?
Det vore ju helt underbart! Hennes klänningar är så fantastiska och kvinnliga. Ett arbete tillsammans med HM skulle innebära att fler kommer åt härligheterna och att priserna sänks aningen. Tyvärr så blir det väl kaos och utsålt överallt första dagen sedan säljs grejerna på nätet till det trippla priset, jag hoppas dock att det inte blir så.

Att det aldrig ska ta slut...

Ja julshoppingen alltså. Jag börjar faktiskt på att bli less nu, inte på själva shoppingen utan på allt folk. Större delen av tiden man är ute står man ju bara i kö. Nu har jag iofs bara några små-klappar kvar, har köpt till alla men som sagt tänkte inhandla lite små-klappar till.

Hur är det för er så här näst sista dagen? Inhandlat allt som behövs ännu?

Två dagar kvar...

Det går nästan inte att förstå, om två dagar är det julafton.
Imorgon kommer jag att åka hem till min och/eller min sambos familj. Min kära bror kommer hem och det kommer att börja smygätas lite julmat, eller iaf "lite" julgodis. Sedan kommer jag som vanligt att ha svårt att somna, det spelar nog ingen roll hur gammal jag är, men dagen innan julafton är en sådan dag. Spänningar byggs, man sover inte i sin egen säng, folk är överallt och man oroar sig över att man verkligen köpt tillräckligt, eller något bra. Men jag tycker ändå om julen otroligt mycket. Jag gillar traditioner överhuvudtaget.

Jag har ännu inte köpt klart allt så jag ska snart bege mig ut i folkmassorna och leta de sista klapparna, men först ska jag slå in några som jag har gömt här hemma.

Mammas trevliga överraskning :)

Jag åkte förbi hemma hos min älskade mor idag.
Och hon hade en liten överraskning till mig.

Under julen så väljer jag att inte dricka alkohol, främst för att jag inte tycker att alkohol passa ihop med julen. Utan istället dricker jag litervis med Coca Cola, ja det är nog inte att överdriva heller, men under julen (hemma) så vill jag bara ha cola. Och idag så smög hon med mig ner i källaren å visade att hon dessutom köpt en hel back med Coca Cola i glasflaska, jag nästan skrek av glädje. Jag älskar cola i glasflaska, det är 10 ggr så gott som cola på burk eller i plastflaska och mamma vet att jag tycker det och vet även att jag ej vill dricka något annat under julen, så egentligen var det den perfekta julklappen till mig. TACK TACK TACK mamma :)

Älskade musik!

Måste dela med mig av min "kärlek".

Johnossi - Chris is Dead


Vilken fest.

Oj vilken fest det blev igår. Och vad många trevliga personer som var där, både gamla och nya ansikten fick man se och ingen, då menar jag INGEN höll igen :)
Men vi klarade oss ändå från skandaler. Några visa-kort och några mobiler tappades bort under kvällen, och jag har med mig några extra badkläder hem som glömdes kvar, men det är ju bara som det brukar.

Idag behöver nog alla vi återhämta oss lite extra.
Och hörrni, nu är det bara tre dagar kvar till jul, det är ju inte klokt.

Britney + Benji = ?



Satt precis och läste på aftobladet.se om att Britney tydligen ska dejta Benji Madden (paris hiltons ex). Han verkade ju ha bra inflytande på Paris Hilton iaf så han kanske är en riktigt bra pojkvän. Hur vida allt detta är sant eller ej är inte jag rätt person att avgöra. Men får jag säga så tycker jag iaf att dom båda har bytt upp sig :)

Vad tycker ni?

Laddning inför morgondagen.

Nu ska jag sova, gott och länge. Jag måste nämligen ladda inför morgondagen för då blir det en sjukhelsikes fest kan jag lova. Alla är hemma över jul så vi drar som vanligt ihop hela gänget och kör en brakfest i gympahallen/simhallen. Det kommer att bli dodgeball, simtävling, plask, bastu, musik, lekar, bärs och en väldans massa snack att ta igen. Detta är vad vi ser fram emot varje år. Så därför ska det laddas för fullt :)


Less...

... har gått på stan i 4-6 timmar idag, och i vanliga fall hade jag nog inte varit så här less, men med allt folk överallt så blir man ganska slut. Men nu har jag en person mindre att köpa till iaf, plus att vi handlat till hela min sambos familj idag så det känns rätt skönt. Kunde inte riktigt hålla mig ifrån jordgubbs-serien trots att jag vill ha den i julklapp, så det fick bli ett litet lip balm med jordgubbssmak till mig själv i present idag, mums :)


Skulle gärna dela med mig av vad jag köpt i julklapp till folk, men eftersom jag inte vet vilka som läser vad så är det nog bäst att låta bli.

I julklapp hoppas jag...

att jag får en eller några produkter ur The Body Shop's serie med jordgubbsdoft. Mums vad den luktar gott, så vill jag alltid lukta, iaf just nu :)


Kommer ihåg när jag var i London -95 då köpte jag och mamma en duschtvål som luktade choklad. Verkligen choklad också, även denna var från Body Shop, men jag har aldrig lyckats hitta den igen, den fanns inte i Sverige heller tyvärr. Så om någon vet vilken jag snackar om så hojta gärna till, för den skulle jag vilja testa igen.

Älskade tavlor kom till mig!




Detta är kärlek.

So this is me?


SerieSchema


Jepp jag har ett helt schema över mina serier, nej detta är inget skämt. Jag ÄR en nörd. Men just nu ser det ganska tomt ut, men det är ju juluppehåll i så många så det kanske inte är så konstigt.

Vill du ha ett eget schema över dina serier så kolla in denna underbara sida.
www.lindholmprodukter.se/eps

Obs! Detta är för er som ser online eller tankar hem, för den går ej efter hur serierna visas i Sverige.

Flickor kan.


Vid saknad av korkskruv så kan man hitta på både det enda och det andra. Vi testade lite olika saker men det slutade med att vi tryckte ner korken i flaskan. Jo tack det skvätte ganska bra, men jag tror att vinet var ännu lite godare efter att vi fått kämpat för att få det, eller vad tror ni?


Smink i stora lass

Fick för övrigt hem mitt smink idag. Alltid lika roligt, köpte iofs mest sådant jag redan hade, men köpte även endel nya produkter. Har inte testat något ännu dock, så det får bli senare. Jag har dock alldeles för mycket smink insåg jag idag när jag sorterade lite. Skulle behöva slänga mer än hälften, men det är såååå svårt :P Jag kan liksom inte få nog.

Har iofs testat nagelacket jag köpte, det var mörk -röd/brunt. Rätt snyggt faktiskt, jag gillar mörka lack, speciellt på vintern. Däremot så skulle jag inte vilja påstå att jag har speciellt fina naglar på vintern tyvärr, men det får jag ta tag i senare.

Privileged

Jag började se en ny serie för någon vecka sedan, ja jag vet jag har alldeles för många serier jag följer redan, men så många läggs ju ner nu tyvärr.



Denna serie heter iaf Privileged och handlar (som många andra) om ett gäng rika ungdommar (och gammlingar för den delen) som på ett eller annat sätt mixas ihop med "normala" personer.
En kvinnlig journalist har lite problem på jobbet och får ett erbjudande att komma och vara handledare/privatlärare åt ett par rika systrar som förlorat båda sina föräldrar och numera lever hos deras mormor.

Denna serie känns som en i mängden, men jag är en sucker för sånna serier så för mig fungerar den väldigt väl. Om det blir några andra säsong återstår dock att se.

 

Att det dyker upp snygga killar stup i kvarten gör den ju inte sämre iaf ;-)

Storstädning

Idag har jag storstädat, ja riktigt rejält. Det är inte direkt det "glamorösaste" man kan göra men ack så fräsht det är efteråt. Har lite finslipning jag ska göra imorgon efter julklapps-shoppingen på stan. Så som att byta lakan och moppa. Vi fick ett par lakan förra julen som jag faktiskt aldrig använt. Jag har tre par jag brukar växla mellan för jag gillar dom så väldans mycket, men dessa som vi fick förra julen är det lite rött i så jag tänkte att det skulle passa bra nu kring jul kanske. Hoppas bara dom är sköna också.

Musikspelare i bloggen.

Nu har jag skaffat mig en musikspelare i bloggen. Tror att nästan all musik jag har i den spelaren och finns att hitta här på bloggen.  Jag förstår att all musik inte passar varje person och alla kanske inte vill ha musiken på, men det är bara att trycka på paus eller byta låt om det skulle vara några problem. Själv så tycker jag det är mysigt med lite musik medans man läser, men alla är vi ju olika.

Hårlängd

Usch vad jag är less på min nuvarande hårlängd. Fasiken varenda blondin där ute har ju page nu, och tyvärr så kan man inte göra så mycket annat än att vänta på att det ska växa ut. Men nu ska det fasiken få växa, för tyvärr så kan man inte variera frisyr så mycket :(

Smoothie

Jag älskar smoothies, de är ju bland det godaste som finns. Passar perfekt som frukost, mellanmål, kvällsfika eller innan/efter träning. Idag gjorde jag min favorit, som är så enkel som den kan bli :)

2,5 dl jordgubbar
1 banan
några dl vanilj-yogurt
och lite mjölk (beroende på hur lös du vill ha den)

Det brukar bli runt 2 ganska stora glas. Och är ju bara sååå gott, betydligt nyttigare än mycke annat också.


La Puma

Har suttit och lyssnat lite på La Puma nu på morgonen, riktigt härlig musik. Funderar på att se dom i januari nämligen.
Härligt rockig och kaxig musik.
Lyssna själv här:

Eller besök deras myspace sida: http://www.myspace.com/lapumasweden  

I love high heels!

Have2Have har en del trevliga sådanna. Kolla bara in dessa:


Den perfekta julklänningen?

Vet ni vad ni ska ha på er på julafton ännu?
Själv så är jag inte alls säker, men jag brukar hitta det i sista sekund precis som julklapparna.
Det jag vet är att jag helst har på mig något som går i rött/svart eller rött/vitt. Kalla mig tråkig men för mig så är julen alltid röd. Gärna med rött läppstift till dessutom. Såg denna på asos.com och jag måste erkänna att jag väldigt gärna skulle haft på mig den.



Imorgon bär det iaf av ner på stan, och då kanske jag hittar en, vem vet?! Ni kanske har något bra tips dessutom?

En tidig julklapp, till dig och till mig med blogg.

Gillar du färgade linser? Eller har du kanske aldrig testat men alltid velat?
Nu har du din chans. Tipsa om www.fargadelinser.se i din blogg så kan du få dig ett par gratis.
Jag har själv tidigare köpt färgade linser hos just www.fargadelinser.se och jag var supernöjd. Då testade jag ett par bruna, det var faktiskt precis vid den här tiden förra året jag hade dom.

Då såg det ut så här.

Före:


Efter:


Det lyser igenom lite grann i mitten, men det tänker man inte så mycket på, det märks mest i mycke ljus.
Det tog ett tag för mig att vänja mig, men jag gillade dom mycket faktiskt, då var jag lite mörkare i håret än vad jag är nu, så nu hade jag tänkt testa bruna linser till ljust hår, tycker det är riktigt fint så jag hoppas det blir det på mig också.

Vill ni själva tipsa om det här så kollar ni in denna länk: KLICKA HÄR
Och verkligen, passa på att testa nu, för det är så skoj och är väl perfekt till nyår om inte annat :)

www.fargadelinser.com

Gwen Stefani



Hon är ju snygg, så otroligt snygg, på ett kaxigt coolt sätt som ingen annan är.



Jag hoppas verkligen att No Doubt gör en stor comeback 2009, för jag har fasiken saknat dom. Och tyvärr så måste jag säga att Gwen med No Doubt är betydligt bättre än bara Gwen. Tony, Adrian och Tom ni är saknade.
 

Smink

Idag har jag åter igen beställt smink i stora lass, dvs si så där 65 st sminkprodukter. Oj vad jag älskar smink, snart får jag inte plats med mer, men det är ju så roligt och just nu så otroligt billig.

Min sambo "klagar" alltid på mig och säger att enda anledningen att jag vill gå ut en lördagkväll är ju för att få klä upp mig. Och nog f*n har han rätt. För mig finns det ingen bättre anledning att gå ut än att just klä upp sig, inte just nu iaf. Jag sitter hemma å ruttnar om dagarna, längtar inte efter att ragga eller bli raggad på, spriten gör att jag bara får ångest, men att få klä upp sig, det kan göra vilken tråkig dag som helst till veckans bästa.



Självklart har då sminkning och hår en stor det i hela konceptet att klä upp sig, iaf för mig. Tyvärr så kan jag inte göra så mycket med mitt hår just nu när det är i en sån tråkig längd, men jag kan fortfarande mixa och matcha med sminket, yey. Det blir min lite för tidiga julklapp till mig själv iår, hoppas bara jag hinner få det innan jul. Ska försöka hitta en jul/nyårs-klänning också, sen så kommer jag att vara nöjd inför julen.

Mysdag



Idag är jag hundvakt, är ju iofs ett ganska lugnt "jobb" och endast trevligt tycker jag. Men då tänkte jag även passa på att slå igång Love Actually och värma lite glögg och kanske till och med tända några ljus, så det blir lite mys framför tv:n.
Julen närmar sig ju nämligen. Jag har spelat slut på Tommy Körbergs version av O Helga Natt (som enligt mig är den bästa) och har handlad de mesta av julklapparna. Tyvärr så är det ju de svåraste kvar, men jag känner mig relativt lugn.
Så nu blir det myspys med vovve, film och glögg. Sedan blir det långprommenad med massor av frisk luft.
Se till att passa på ni också om ni får lite tid över, att bara "vara" utan att stressa upp er.


Någon som ställt fram granen ännu förresten?
Min fd svärmor hade ställt fram och klätt granen i helgen och även en väninna till mig hade granen framme. I min familj brukar vi ta fram den nån dag innan julafton och klä den då, vi har ju iofs riktig gran också.

Hår på bröstet eller ej?


Hade en diskussion med en kompis för ett tag sedan, hon absolut hatar hår, ja nästan överallt förutom på huvudet. Hon klarar inte av hår på "fel ställe" och skulle aldrig kunna vara ihop med en kille med mycke hår på bröstet heller (tror hon). Medans jag vet en kompis älskar hår på bröstet, desto mer hår desto mer karl enligt henne.

Själv så hade jag svårt för hår när jag var yngre, ja fram tills jag var 14-15 kanske, då tyckte jag att det var lite äckligt, för det var ju bara äldre som hade det, inte hade killarna i min ålder det. Jag trodde dessutom att jag skulle bli enormt äcklad av hår på ryggen eller på bröstet, men i dags läget så kunde jag inte bry mig mindre.



Jag hatar hår, hår i duschen dvs, men hemma är det ju ändå bara mitt hår, annars så bryr jag mig inte. Man kan inte rå för vart det växer hår, visst kan man ta bort det, men det tycker jag är upp till var och en. Det är ju ganska vanligt att vaxa bröstet, iaf bland kändisar, och visst ser det ganska rent och fräsch ut, men det ser också ut som att dom är mer pojkar än män. Det behöver dock absolut inte vara något dåligt.

Det finns killar där ute som har komplex för att dom inte har nå hår eller för lite hår och dom som har för mycket hår eller hår på "fel" ställen, precis som det finns personer med komplex för allt annat.



Och självklart ska det vetas att även kvinnor kan "lida" av hår på fel ställen. Men som sagt, det är inget man kan rå för, däremot så kan man göra något åt det om man har råd och vill. Annars, låt det vara.

Vad gillar ni, mycke hår eller lite?
Noppar ni själva bort hår på oönskade ställen? (Många noppar väl ändå ögonbrynen?)

Elle-galan

Subblade över Elle's sida och såg att man kan vinna att få gå på ELLE-galan, vilket ju inte är helt fel.
Det hela går ut på att man själv ska designa (inte göra) sin egen drömoutfit typ, sedan syr H&Ms designer upp den om du vinner. Jätte roligt tycker jag iaf.
Nu har ni ju bara på er tills på måndag tror jag, men sätt er och skissa, klipp och klistra, så tycker jag att även ni ska vara med.

Jag satt uppe hela natten och skissade, kunde inte somna pga mina tankar om denna klänning (och förkylningen). Har inte bestämt mig ännu om jag ska skicka in, men det är en rolig tävling tycker jag iaf. Och priserna är ju jätte bra, för att få mer info klicka HÄR.

Jul-traditioner

De flesta har endel Jultraditioner, även om man inte väljer att fira jul så gör man ofta något speciellt runt denna tid. Jag har jätte många med min familj så klart, men även endel helt egna, som jag har för mig själv och som ingen kan ta ifrån mig som tur är.

T ex:
Jag ser numera Love Actually minst en gång strax innan jul (ja det är lätt hänt att det blir fler gånger trots att jag sett den jätte många gånger redan. Men det är en favorit.)

Jag tar en heldag och spelar bara julmusik och julpyntar/städar helt själv helst. Jag har några favoriter gällande musiken, så dom går ofta på repeat, vilket troligtvis skulle irritera de flesta andra.

Dessutom så har jag de senaste 5 åren varit på våran "obligatoriska" badhusfest som vi har vi våran hemstad, där vi är ganska många som hyr badhuset helgen innan jul, för då är oftast de flesta hemma, vi badar, utövar någon sport (oftast dodgeball). Det blir ju endel festande och sedan utgång för de som vill, riktigt skoj brukar det vara och tro det eller ej, men år efter år så dyker faktiskt de flesta upp.

Har ni några egna traditioner?


Snorigt

Hur mycket snor får egentligen plats i mitt huvud?
Eller är det hjärnan jag snyter ut nu kanske?
Detta börjar på bli riktigt äckligt och jobbigt, jag kan inte sova, jag kan inte andas riktigt och det gör nästintill ont, i bihålorna och runt näsan efter allt snytande. På köpet så fick jag dessutom en finne under näsan i morse, en sådan som gör ont ni vet, ja så nu när jag snyter mig så gör det extra ont pga den där finnen, detta måste vara dagens I-lands problem. Ursäkta detta äckliga inlägg, men jag är allmänt less nu. Hoppas bara att det är helt överstökat innan jul :)

Så länge så tröstar jag mig med Kings Of Leon - Use Somebody, underbar låt.

Ny Britney låt

Har suttit och lyssnat lite på Britneys nya skiva... Circus.
Denna är ju inte lika mycke "party" som förra skivan Blackout, men det finns endel härliga låtar på denna också, idag har jag spelat "Out From Under" mest, det är en lugn, fin och härlig låt. Det skulle passa perfekt i sorgliga scener i filmer :P

LyssnaOut From Under här:
 

RSS 2.0