Fullt upp

Idag har det varit fullt upp, skulle på stan och växla pengar men dom hade inga inne, sedan skulle jag vänta 4 h på att pappa skulle komma hem så då blidde det lite shopping, har sedan varit hos pappa tills nu.

Jag har dessutom hittat mitt drömjobb, verkligen drömjobbet :) Det är dock i London vilket känns lite jobbigt med sambo och så, men helt perfekt jobb. Jag ska iaf skicka en ansökan, inte så stor chans att man får det kanske, men testa kan man ju alltid göra :D

Jumper

image257
Var på bio i helgen och såg filmen Jumper med Hayden Christensen och Rachel Bilson. Såg att den fått 6/10 på imdb.com jag skulle nog ha gett den en 7a iaf. Tycker den var riktigt bra, snyggt gjort, dock så hade dom kunnat göra den lite längre. Men om den går bra så tror jag nog att det kommer en uppföljare, finns mycket mer att gå på.

Filmen handlar om David Rice (Christensen) som upptäcker att han kan teleportera sig själv, han är en sk. Jumper. Han kan därför leva lite som han vill, och inser snabbt att det är hans chans att fly sin barndom.Han kan besöka hela världen på en och samma dag. Men allt är inte en dans på rosor och det upptäcker han ganska snart.
 
Gillar du övernaturliga filmer och serier så är denna säkert något för dig!

Under 1000 sek hos Haléns

Detta knåpade jag ihop för under 1000 sek hos Haléns idag.
image256
Med detta bidrag har jag dessutom chansen att vinna, just precis 1000 kr hos Haléns. Vill du också kolla in tävlingen, klicka HÄR. Lycka till!

Jason Bourne

Ingen kan väl ha missat Bourne filmerna? Jag äääälskar dom filmerna, otroligt bra filmer. Därför blev jag också väldigt glad när jag såg att YES YES YES det kommer en fjärde film. Matt Damon är grym.
Ah det ska bli riktigt roligt att se :)
image255

Paris och Benji update

Jao nu håller dom hand dessutom. Paris vill ha det Nicole har, dessutom har hon gått och bytt stil för sin nya kille, kolla bara in bilden nedan:
image254


Dagens Vill HA!

image253
Jag tror att bilden förklarar det mesta :)

Arkiv X

Hey, kommer ni ihåg Arkiv X? Vem kan ha glömt den serien, Mulder och Scully är tillbaka, yes yes yes dom håller på spela in en ny film. Det var ju bra längesedan man såg Arkiv X men på den tiden så var det ju rätt bra, hoppas det blir en hit :)
image252

Pop Mini Gloss

Pop har kommit ut med en ny mindre version av deras gloss, den går loss på ca 70 sek hos asos, och är ju så söt.
Den finns i 3 olika kombinationer hos asos och i varje är det 3 olika färger. Dem innehåller jojoba oil och ska ha en härlig doft. Jätte bra alternativ om man inte vill köpa en stor på engång.
image251

Skor

Såg dessa skor, som egentligen är supersöta, underbara färger, men för spetsig tå för att jag ska gilla dem. Men är dom inte rätt söta?
image249image250

Jimmy Kimmel ger svar på tal

Några av er kanske såg Sarah Silvermans video med Matt Damon riktat mot hennes snubbe Jimmy Kimmel. Om ni missat den måste ni kolla in den här:

Och nu äntligen har Jimmy Kimmel gett svar på tal, haha underbart. Kolla in den här:
Underbart roligt, kolla!

Bokat och klart

Nu var resan bokad, blev bara flygstol, vi satsar på att åka omkring lite istället. Men då blev det ju superbilligt iaf.
Så vi drar till Phuket på fredag :) Någon fler som ska dit, hojta till! :D

Oxie.com

Åhå kikade in på en av mina absoluta favoritsidor idag, denna har inte funkar på hur länge som helst och jag har inte varit inne på några månader, men till min stora förvåning så fungerade den lite idag när jag gick in. Inte nå bra alls men ibland åh gud så glad jag blev. Hoppas dom fixar den helt nu snart bara :)

Paris och Benji

Kan det verkligen vara så att dom är ett par? Paris Hilton och Benji Madden.
Benji är bror till Joel Madden som är tillsammans med Nicole Richie för er som inte visste.
Inte nog med att dom är bröder, nej dom är faktistk tvillingar, identiska sådanna dessutom. Haha galet de där, så Paris och Nicole som är bästisar har nu egentligen skaffat sig "samma" kille om detta nu stämmer. De har då synts tillsammans vid ett flertal tillfällen, men det är ju som med allt annat. Alla hon syns med är ju hennes "pojkvän". Men han gjorde ju slut med sin flickvän för inte allt för länge sedan och Paris har ju gått ut med att hon vill ha barn. Nä det blir roligt å se vad resultatet i detta blir.

Dagens Sexiga Rocker!

Idag är det såklart Slash, sexig.. hm men ack så grym han är ju bara så ÅHHH :)

image248

Slash med Guns N' Roses:
 

Slash med Velver Revolver:
 

Och ett underbart SOLO med Slash som visar att han faktiskt är världens bästa gitarrist :)

Blonderingen forts.

Efter lite tänkande och att jag kännt efter nån dag så bestämde jag mig för att lägga i en ny lite lättare blekning med skiftning åt silver, just för att ta bort det där lilla gula som jag inte tyckte om. Och oj ojoj vad nöjd jag är, trivs super i denna och det känns precis som när jag gjort hos frissan. Blev till och med snyggare nu än vad det i många fall blivit där faktiskt. Så nu är jag superglad och vill absolut inte byta. Jag trivs bäst som blond :)
Här är litet ihop klipp av bilder på nuvarande färgen, i lite olika ljus osv.
image247

Arghhhh

Såg precis att det är 9an som sänder Oscarsgalan inatt, usch vad arg jag blir. Vi har inte 9an i vårat hus men typ 25 andra kanaler. Fan det är ju inga som har 9an och dom verkar köpa in allt bra numera. Jag som ville se Nedräkningen iaf.

Vackert

image246
Att Angelina har varit gravid har varit kännt rätt länge, men hon har som de flesta försökt gömma det in i det längsta, nu har och dock visat sin växande mage och nog är det skönt att se.
Underbart att hon nu ska lägga på sig lite igen, för hon har sett allt för sjukligt smal ut för länge nu, hoppas bara det håller i sig.

Helgen

I helgen har jag varit och hälsat på svärföräldrarna och min kära mor. Fixat lite med resväskor och annat trevligt inför helgen.
Tyvärr så missade jag både Let's Dance och Melodifestivalen :(
Men jag ska kolla in Melodifestivalen senare tror jag.
Mamma packade på mig massa förstahjälpen grejer, plåster, sårtvätt, näsdroppar, värktabletter, kompressor osv, ja listan kan göras lång. Men det är bra att mamma bryr sig, vem vet vi kanske behöver det också om vi har otur.

Sedan ikväll så funderar vi på att gå på bio och se filmen Jumper som jag tror kan vara rätt cool.

Detta sökande...

efter en resa. Sitter och kollar resor hela tiden, för NEJ vi har inte bokat ännu, börjar på kännas stressigt. Har dock hittat en resa vi funderar på, men den går på fredag, vilket innebär att jag måste ta ledigt fredag och jag vet inte om det går ännu. Men kan jag fixa det så bokar vi den imorgon. Vill ni kolla in hotellet så klicka HÄR för badrum, HÄR för poolen och HÄR för lite övriga rum så som bowlinghall osv. Haha nä jag skojar inte, vi funderar verkligen på den resan, rätt billig var den också. Ojoj hoppas det blir den, det ser underbart ut! :)

Någon fler som åker till Thailand i början av mars?

För er som inte orkar kolla in hotellet så får ni ett litet smakprov här:
image245

Ben & Jerry's Glass

Har precis varit och köpt lite Ben & Jerry's Cookie Dough glass, 48 sek kostade den, och inte var den stor heller. Shit alltså. Men den var god, absolut. Kändes dock som att det räckte med några skedar då man blev smått äcklad efter ett tag. Ska testa någon annan nästa gång, men det får väl vänta några veckor.


Resultatet

Så var blonderingen klar, dock så är håret inte helt torrt på bilden och ljuset gör det inte helt rättvisa. Men det är lite skiftningar i gult dock inte så mycket som jag väntat mig, sedan är det lite ljusare längst mot hårbotten. Men det brukar bli snyggare efter några dagar då det inte ser så nyfärgat ut längre, får se om jag lägger i nån pärltoning eller bara låter det vara ett tag nu iaf.
image244

Blondering pågår

Haha ser helt galet ut, riktigt knallGULT just nu. Har iofs inte verkat så länge så jag hoppas det blir bättre. Lägger väl kanske upp bild här sen. Behövde iaf bara en förpackning, vad räknas som långt hår egentligen? Själv så har jag ner till brösten... Men iofs så har jag inte så jätte tjockt. Vi ser väl annars om det blir fläckigt å fult. Verkar som att benan blir ljusast, jag var ju ljusare där sedan tidigare, men jag hoppas på ett bra resultat iaf.

Under 1000 sek hos Haléns

Vi kör en andra sväng med under 1000 sek hos Haléns.
image243
Vill du också vara med och vinna ett presentkort hos Haléns för just 1000 sek klicka HÄR.

Blonde

Jao då var det dags igen, tänkte köra igång med min blondering, hoppas verkligen det blir bra, annars blir det brunt igen imorgon :/

Dagens Vill HA!

Denna t-shirt måste jag ha till sommaren. Den blir din för 375 sek hos asos.
image242

Ashlee Simpsons nya singel

Ashlee Simpson har kommit ut med en ny singel, även Tom från Plain White Ts är med och sjunger. En helt okej låt faktiskt, betydligt bättre än vad jag väntat mig.
Låten heter "Little Miss Obsessive"

J.Lo

Jennifer Lopez och Marc Anthony har fått tvillingar inatt. En flicka och en pojke blev det, sicken tur dom hade :)
Grattis till dem!

Armbandet

Detta armband är ju så coolt, dock lite för dyrt, det går på ca 1180 sek, men som sagt... coolt. Tror dock inte jag skulle använda det mer än 4-5 ggr.
image241

Under 1000 sek hos Halens

Denna supersöta outfit har jag satt ihop för under 1000 kr hos Haléns.
image240
Med denna så kan jag dessutom vinna ett presentkort hos Haléns på just 1000 sek.
Vill du också vara med och tävla med ditt eget bidrag, klicka HÄR.

Istället för

image239
Om du tycker att converse skor är snyggt men tycker att alla andra har dem kanske du skulle kunna testa dessa från Björn Borg, de finns i flera olika färger och kostar 599 sek hos ellos.se.

Jessica Alba

Jessica Alba väntar tvillingar? Det stod iaf det på Msn Nöje. Trevligt för henne. Börjar på bli många tvillingar i hollywood nu. På MSN Nöje fanns det också en video med Alba(?!) som var ute och rastade hunden, ny syns det tydligt att hon är gravid. Visade den för en killkompis hans kommentar: "Fan nu har du förstört Alba", haha jag svarade dock illa kvickt att hon kommer att vara het som vanligt en månad efter födseln, för det verkar ju vara så det fungerar i hollywood.
För att se videon, klicka HÄR

Ännu en Tävling

Värst vad alla har tävlingar numera, går att hitta i nästan varje blogg.
Denna gången hittade jag en med ett par supersöta örhängen som små kronor. Är du tjejig och gillar prinsess inspirerat måste du kolla in dessa.

För att komma till tävlingen klicka HÄR

Dagens Vill HA!

Vårat kök har vanligt tråkigt vitt kakel, men då hittade jag dessa söta.
Det är kakeldekor med recept på, även om dom kanske inte är så färgglada så tycker jag att dom var supersöta. Dom kommer i 6 pack och kostar 85 sek hos http://www.inreda.com/.
image238

Lika barn leka bäst?

Blake Fielder-Civil (Amy Winehouse's kille) Och Håkan Hellström kanske inspireras av varandra?
image236 image237

Ben & Jerry's Glass

image235
Det är många som talar gott om Ben & Jerry's glass, själv har jag aldrig sett den ens en gång och än mindre smakat. Men jag är en stor glass älskare och desto mer jag hör om denna desto mer vill jag ha. Dessutom så har den ju den där härliga formen som alla som snyftäter glass i filmerna har. Ojoj måste ju bara testa, älskar choklad och det fanns ju några sånna. Har du testat?

Någon som vet var man kan hitta glassen? Ica Maxi?
Vilken är din favorit? Eller gillar du inte alls dom?

Älskade Löv

Det är så vacker med löv, på sommaren, på hösten, på våren. Jag längtar så efter att björkarna ska slå ut.

image234

T-Shirts

Jag är en typisk T-shirt tjej, eller nästan iaf, jag köper alltid t-shirts men använder ofta klänning. Hm... ja iaf så älskar jag att köpa t-shirts och bl a dessa snyggingar hittade jag hos www.80spurple.com
image229

Shoppingrunda

Idag var mamma in till stan och hälsade på, både jag och mamma älskar att shoppa så det var svårt att låta bli trots att jag har "shoppingförbud". Försökte dock hejda mig lite och åkte innan jag hann gå i så många affärer, hann bara med 3 :P
Vart iaf 2 par jeans från lindex som var rena fyndet, 199 kr st. Brukar inhandla dyra jeans då dom oftast håller passformen och sådant bättre men nu när jag gått upp så mycket i vikt och vill gå ner så vill jag inte lägga nå pengar på det.
Sedan var jag på hemtex och köpte gardiner, var nära på köpa sängkläder också men nån måtta får det vara, har redan hur många som helst, är iaf superglad över gardinerna som passar perfekt i vårat nymålade sovrum.
Och sist men inte minst så gick jag på apoteket, där hittar man alltid massa roligt.
Jag köpte en ny ansiktstvätt iaf, en tungskrapa, solskyddsfaktor till thailand och lite alsolsprit till att fixa mina sår på handen sedan helgens bravader.
Det hela avslutades iofs med Maxi men det var ju mest mat så det räknas ju inte, köpte nån bok också men den var rätt så billig.
Men nu blir det inge mer shopping innan utlandet, möjligtvis en bikini eller liknande, hmmm :)

Melodifestivalen

Har missat de två första deltävlingarna tyvärr, men då igår när jag skulle gå och lägga mig så låg jag och zappade och se där, på SVT1 var det repris av förra deltävlingen, ni vet med Ola, Carola och Anderas osv. Var självklart tvungen att kolla då, jag ser det mesta som har med musik å göra även om jag inte ens gillar hälften.
Men iaf, så missade jag Olas bidrag men det var också det enda. The Nicole fattar jag inte alls vad dom/hon gjorde där, shit vilken dålig sångerska, mest pinsamt.
Men oj så förvånad jag blev när Sanna Nielsen sjöng, faktiskt en helt okej låt betydlig bättre än alla andra.
Jonsson och Häggkvist 's låt var inte alls så bra, hon skrek halva låter för att överrösta Anderas som sjöng betydligt bättre. Hade hellre sett Andreas själv, tror det hade varit hans tur i år.
På lördag ska jag nog faktiskt se det iaf, försöka komma ihåg att det är iaf.
Men för er som inte hört Sanna Nielsens låt men brukar gilla lite ballader så kolla in den på finalen!

Mischa Goes Blonde

Såg att Mischa Barton gått och förlängt håret och dessutom passat på att göra en rejäl blekning, vad tycker ni?
Fint eller fult?
image228

Dagens Vill HA!

Skulle gärna trippa runt i några av dessa snygga Diesel jeans idag, underbara färger.

image225
image226
image227

Hemma blekning hm...

Har köpt lite färg för att bleka håret hemma, har inte gjort det förut, nån gång när jag var yngre kanske... Men iaf är jag lite smått skeptisk. Innan vintern färgade jag mitt hår i denna färg:
image220
Det är lite slingor mörkare och ljusare.
Sedan på nyår så la jag i en toning, 24 tvättars och resultatet blev såhär:
image221
Ganska mörkt alltså, men nu börjar det på bli rätt urtvättat, dock inte tillbaka till färgen jag hade innan, men det lär det aldrig bli. Nu ser det iaf ut typ så här:
image222
Det ser kanske aningen ljusare ut än vad det är, men det är faktiskt rätt nära min naturliga hårfärg (tror jag) något snäpp mörkare bara så vitt jag vet, har dock inte haft min naturliga hårfärg sedan jag gick i 4an så det är ju typ 12 år sedan, den ändras ju...
Frågan är nu om jag törs lägga i en Poly Blonde L1 Ultra 4-6 nyanser ljusare, har även en som bara är 2-4 nyanser. Har silvershampo hemma sedan tidigare men är ändå skeptisk. På förpackningen så står det att man inte ska använda på typ färgat hår, men lite senare står det att om du ska bleka färgat hår... ja ni förstår.
Vad tror ni? Nån som har något tips? Tänkte göra det i helgen kanske, så jag slipper gå till jobbet i orange hår eller så. HELP ME :D

Färgen jag brukar ha är denna :
image223
image224

Så om någon vet vad som är bäst för behandlat hår, HELP ME :)
Blir inte att gå till frissan förrns i Maj-Juni kanske iaf!

Tävling

Hittade ännu en tävling, denna gång kan man vinna Schwarzkopf Osis Dust It
image218
"-Lätt puder som ger textur med matt effekt. Medium kontroll och separation. Användning: Kreativ styling på torrt hår. Pudra en liten mängd puder i handflatan och gnugga, kamma igenom med fingrarna, lyft in i botten."

Vill du också vara med och tävla så klickar du HÄR.
Denna tävling är gjord av http://frisortips.blogg.se

Dagens Sexiga Rocker!

Idag är det självklart Jack White från White Stripes:

image216
image217

White Stripes - Blue Orchid (Där Jack förövrigt träffade sin nuvarande)


Söta skor

Såg dessa söta skor hos Shopaholicmamman och tänkte dela med mig av dessa, dom är ju bara så söta.
Från Gojane:
image215

Tävling

Du kan vinna ett par jeans hos Shopaholicmamman, gå in och kika på tävlingen HÄR.
Lycka till!

Serier

Tell Me You Love Me:
Denna serie handlar om livet, sex och terapi. Hela serien bygger på tre par som går i terapi, kärlek, sorg, drama, romantik, gräl. Vart helt chockad när jag såg första avsnittet, eftersom att under de första 10 minuterna så han jag se mer än man ser i de flesta andra serier... nånsin. Denna serie innehåller mycket naket!


The Class:
En enkel renodlad komedi helt enkelt. Några gamla klasskompisar har en återträff och därefter får vi följa dem. Helskön komediserie!



Lipstick Jungle:
En nystartad serie liknande Cashmere Mafia och Sex And the City. VI får följa tre av New Yorks 50 mäktigaste kvinnor. Har själv bara sett ett avsnitt ännu så jag har inte så mycket att säga om den, men gillar du Cashmere Mafia så gillar du nog denna.
 

Lars And The Real Girl

Förra helgen så såg jag Lars And The Real Girl

image214

En film jag trodde skulle vara en superhärlig komedi rakt igenom, ack så fel jag hade. Den började jätte bra, jag skrattade ett tag in i filmen, sen tog det tvärstopp och jag tror inte jag skrattade mer på hela filmen. Så att utgå från att detta skulle vara en härlig komedi var helt fel, det är snarare en väldigt fin berättelse om annorlunda kärlek och ett renodlat drama med lite sjuk vinkling.

Filmen handlar om Lars (Gosling) som efter att hans bror m. fru flyttat hem så har han (Lars) flyttat ut i garaget och blivit ganska ensam. Han är inte personen som raggar utan verkar snarare rädd för det mesta men som en superfin kille. Alla i byn gillar Lars, så när Lars visar upp sin nya flickvän så ställer hela byn upp för honom. Fin berättelse men rätt seg.

Blondiner har roligare...

... men vem skulle aldrig ha blivit blondin?

image213

Dagens Vill HA!

Denna supersöta tröja från asos skulle jag gärna gå omkring i idag!
image212

Lilo gör en Marilyn

Såg bilder på Lindsay Lohan idag, nakenbilder faktiskt. Tyckte inte alls det såg ut som Lindsay först, och det var inte så "vackra" bilder, men vill ni kolla in dem klicka HÄR.

Sommaren

Idag när jag åkte och hämtade min sambo på jobbet så såg jag att det var helt bart på vägen, solen lyste och jag kände mig så glad, våren är här snart och det innebär att sommaren också är här snart, speciellt om man ska utomland så :P
Och nu när jag gick in på asos  så hittade jag dessa söta godbitar som jag gärna beställer hem.

image211

Lika Barn Leka Bäst?

image209image210
Taylor Handley och Hayden Christensen är rätt lika, eller vad tycker du?

Målat om

Vi har målat om sovrummet nu btw, helt underbart!
Nu är allt vitt och fräsht. Tänkte åka iväg och handla lite roliga prylar till rummet idag för att få lite fart på det också. Åh önskar jag hade orken att måla vardagsrummet också, för det lär jag aldrig orka tapetsera iaf shit.

Awake

image208

Såg i helgen filmen Awake med Jessica Alba och Hayden Christensen.
Denna film handlar om Clay (Christiensen) som är i behov av ett nytt hjärta, vilket han också får.
Men något går inte riktigt som det ska under operationen, han bilr inte riktigt nersövd utan hör och känner istället att de gör med honom, det kanske man kan leva med om det inte vore för att de som opererade honom även planerade att mörda honom.

En ganska seg drama-thriller, ett rätt dåligt slut och en ganska "fattig" berättelse.
Det händer väl nån gång per år att en patient som blir nersövd inte riktigt "somnar" utan är vid medvetande under hela operationen, grejen är den att man är förlamad så man kan inte göra något åt det, och värst är väl om man hör att man ska bli mördad. Jag gillade inte filmen så mycket alls, kunde ha blivit en riktigt bra film för storyn var ju rätt bra, men alldeles för lam.

Ny vecka Ny ångest

Jao då var det dags igen, har hållt mig nykter nästan en månad men i helgen så tänkte jag att fasiken nu ska jag ge gärnet, och det gjorde jag också.
Sedan vaknar man upp dagen efter med en stukad fot, en uppriven hand och en förj*vla bakfylleångest. AAAALDRIG igen säger jag då bara!!!
Nä usch nu får det vara nog, det funkar nog inte att festa som man alltid gjort längre, jag pallar inte det och jag vill ALDRIG ha bakfylleångest igen, jag lider av allt förmycket ångest ändå. Att man inte lär sig av att man varje helg vaknar upp och tänker NYKTERIST JAVISST!!
Enda anledningen att jag festar numera är ju för att få klä upp sig å gå ut, de är det bästa med hela kvällen. Nä nu får det bli lugnt tills jag drar till Thailand eller vart det nu blir, sedan så får vi se, kanske hyfsat lugnt till sommaren iaf.

Dagens Vill HA!

Idag när jag såg denna roliga sak så blev jag väldigt sugen på att inhandla, dock så har ju jag fortfarande shoppingförbud så det får väl bli senare.
Detta är en fondbild för dörrar, och vi som har vita supertråkiga dörrar i våran lägenhet skulle behöva en sån här för att liva upp lite.
Den blir din för 850 sek hos www.inreda.com, självklart finns det andra motiv också.
image207


Inspirerad, Lika barn leka bäst

Såg dessa skor från Steve Madden och tänkte direkt på klänningen Victoria Beckham bar, lika barn leka bäst?
image204image205

Dagens Sexiga Rocker!

Idag är det Gabe Saporta tidigare sångare i Midtown och numera i Cobra Starship

image203

Midtown:


Cobra Starship:
 

Måla om

I helgen hade jag och min sambo tänkt måla om sovrummet, alltid roligt att göra om lite så det blir nytt och härligt. Har iaf varit och köpt färg nu så det verkar ju bli av :D Ljus ljus gräddvit blir det, trist kanske ni tycker men jag tycker att det blir desto roligare, jag ska skriva ut stoora färgglada bilder och sätta upp på väggarna, byta till riktigt roliga och snygga gardiner och göra det supermysigt iaf. Hoppas verkligen det blir bra, det kan ju iofs inte bli sämre än det är :P

Griffin & Phoenix

image202
Såg en film idag, Griffin & Phoenix, hade faktiskt inte sett den tidigare.
En underbart vacker kärlekshistoria lite olik från andra och betydligt sorgligare.
En riktig snyftarfilm som kan vara lite seg ibörjan, men väl värd att se klart.

För mer Info http://www.imdb.com/title/tt0460812/

Svullen eller dåligt sminkad?

Jennifer Lopez såg lite smått svullen ut på denna bild, kanske inte så konstigt eftersom hon är höggravid, dock ovanligt att se henne så. Blir roligt när bebisarna ploppar ut :D
image201


10 orsaker att faktiskt vilja vara 10 år äldre ;)

10. Brad Pitt
image191

9. Robert De Niro
image192

8. Al Pacino
image193

7. Ryan Philippe
image194

6. George Clooney
image196

5. Kevin Costner
image195

4. Colin Farrell
image197

3. Johnny Depp
image198

2. Dermot Mulroney
image199

1. Matthew Settle
image200

Godafton

Ojoj nu har det varit ett långt uppehåll här, har varit sjuk och riktigt dataless så denna paus behövdes. Men nu är jag tillbaka :D

Dagens Vill HA!

Åh detta supercoola linne från Dolce & Gabbana skulle inte sitta helt fel :)
image190

Live Minnen

Jag har sett väldigt många artister live, och det är så roligt att tänka tillbaka.
Här är en av mina absoluta favoriter:

No Doubt Live 1996 om jag inte minns fel, med min favorit Move On bl a.

Någon fler som såg turnen med Tragic Kingdom?

Tävling

image189
Hittade denna tävling hos Antonia, du kan vinna Victoria's Secret, Secret Garden body mist collection. 
För att komma till tävlingen, klicka HÄR. Tävlingen avslutas den 13e februari. Good Luck!
 

Frisyrer bara Gwen kommer undan med

Att Gwen Stefani brukar mixtra med sitt hår är de flesta medvetna om nuförtiden, otroligt nog så kommer hon oftast undan med det också. Tror inte jag skulle göra det dock, kolla in dessa frillor :D

image188

Dagens Sexiga Rocker!

Adam Lazzara från Taking Back Sunday

image186
image187

Lyssna på dem här:
 

Dirt

Den andra mars drar Dirt (med Courtney Cox) igång igen i USA, då har det varit uppehåll i ganska precis ett år. Så det känns riktigt skoj, och för er som inte sett den ännu, kolla in den!!!! En serie med mycke sex, skvaller och intriger. Jag längtar som bara den, fast hoppas så klart att jag är utomlands då.


Arbetssökande

Hela dagen har gått ut på att söka arbeten. Bristen på fantasi och motivation för att skriva ett cv minskar hela tiden. Men har iaf sökt 6-7 jobb idag vilket inte är helt fel. Tänkte att då kan jag ta det lungt med att söka tills på måndag kanske, för imorgon bär det iväg till svärföräldrarna och mamma. Sambon ska ut å köra lite cross på isen, får se om man följer med, kanske testar köra lite bil istället. Ska bli skönt med helg iaf. Skulle även vara roligt att få gå ut på lördag, det var länge sedan nu, sparar ju pengar för fullt.

Måns Zelmerlöv Fans

För er som inte vet det så är Måns i fjällen just nu. Rättare sagt i Åre med några kompisar. Så vill ni få en glimt av honom nu när han är singel så finns han i Åre tills på söndag, bara att passa på.

Rihanna

Som många kanske redan vet så har ju Rihanna gjort en egen kollektion med paraplyer och nu har hon visat upp den.
Jag måste dock få säga att jag tycker inte alls hon är snygg i håret, det ser ut som en peruk.
image185

Inspired by Music

image180
image181
image182
image183  
image184

www.allposters.com
www.karmaloop.com
www.asos.com
www.kyssjohanna.se
www.laredoute.se

Ovetandes

Just nu vet jag inte om jag kommer att ha något jobb efter 1a mars, det är enormt stressande och frustrerande.
Jag och min sambo hade dessutom planerat en resa till Thailand eller Bali eller liknande den 3e mars, men nu vet jag ju inte om den blir av heller.
För får jag ett nytt jobb så kan det bli svårt att ta semester direkt sådär. Men jag hoppas verkligen på resan och att jag får ett jobb direkt efter förstås, för man brukar ju inte vara rikast efter man kommer hem från en resa :P

Vem är på tur?

Vi ser kändisar ploppa ut bebisar till höger och vänster, det verkar som att alla är gravida just nu eller precis fått barn.
Vem tror vi står näst på tur då? Kanske någon av dessa? Vem tror du?

Fergie Och Josh Duhamel
image174

Katherine Heigl och Josh Kelley
image175

Simon Monjack och Brittany Murphy
image176

Heidi Montag och Spencer Pratt
image177

Beyonce och Jay-Z
image178

John Mayer och Minka Kelly
image179

Christina Aguilera

Nu har Chrisina Aguilera visat sig ute sedan hon födde lilla Max Liron Bratman.
Hennes bröst är enorma och hon ser näst intill lila-vit ut i ansiktet, tycker ni inte?
Hm... undra om hon förstorade brösten i samband med födseln? Dom såg ut att stå så rakt ut, men de finns det andra grejer som fixar också :P
Skönt att se att hon iaf inte är en size 0 direkt efter födseln :D
image173

Usher är tillbaka

Ja nu är Usher tillbaka, är inte så stort fan av honom direkt och gillar heller inte denna låten.
Men kommer säkert dansa till den på krogar i vår ändå.
Eller vad tror ni?
 

Lika barn leka bäst?

Woody Harrelson och Matthew McConaughey är faktiskt lika varandra, kanske inte bästa bilderna men se dom i filmer. Hade Woddy varit lite yngre och med mer hår hade jag fan inte sett skillnad :P

image171image172

Blickar

Är du en sådan som brukar få och ge härliga blickar på stan, men aldrig träffar personen igen?
Tänkte iaf tipsa er om en sida, www.blickar.se.
Det är en sida där du kan registrera blickar.
Kanske du mötte blick med någon på bussen som du inte vet vem det är.
Då kan du gå in och skriva in den blicken, vart, när och vidare info och även leta efter registrerade blickar. Supersmart idé verkligen. Vet att det är minst ett par som blivit ihop pga denna sida iaf :D Kolla in den!!!!

www.blickar.se

Dagens Sexiga Rocker!

Idag kör jag stenhårt på Chris Martin från Coldplay, rocker å rocker men han får ändå vara med :P
image169
image170

Tänker dock köra med Lukas Rossi's verison av Coldplays Fix You, eftersom jag tycker den är rockigare och faktiskt aningen bättre :)
Kolla in:
 

Dagens Vill Ha!

Skor av Steve Madden. Är verkligen ute efter ett par röda skor och dessa med satinöverdrag e ju för söta.
De blir dina för ca 1012 sek hos Asos.com

image168

För alla The Hills fans...

Hittade Heidi Montags debutsingel och video på youtube.
Läste sedan på www.perezhilton.com att det tydligen var hennes äckliga pojkvän Spencer som gjort videon. Och ja, det förvånar mig inte ett dugg, tror aldrig jag sett en sån dålig video, har iofs inte ens sett klart den då det räckte med nån minut. Riktigt riktigt värdelös och så även låten och rösten. Nä usch usch detta blir bara pinsamt, eller vad tycker ni?

Imorgon gäller det...

Imorgon ska dom bort, ögonbrynen alltså.
Ska bli så skönt med ansiktsbehandling, var alldeles förlängesedan jag gjorde en. Och nu har jag plågat mig med hemska igenväxta enormt fula ögonbryn fööör länge, så det ska bli så skönt. Är ju inte snyggt att smeta på tio lager smink för att det ska se halvbra ut på jobbet heller. Så jag hoppas att jag blir riktigt vacker imorgon.

Kom för övrigt precis på att jag inte pratat med syrran sedan nyår, känns lite konstigt, får nog ta och ringa henne nån dag annars kommer jag tänka på att jag inte gjort det hela tiden.

Badskum

Jag fick ett badskum av min kära mor i julklapp. Detta eftersom jag älskar att bada skumbad och hon ville att jag skulle testa detta. Det var ett badskum från Avera serien Seven Herbs. Verkligen skitful flaska och jag trodde hon köpt den på öb eller något.
Men när jag väl testade den så visade det sig att ack så fel jag hade. Det doftar underbart gott och blir sååå härligt skum. Är inte säker på vad det kostade, men mellan 150 - 200 tror jag, det är en väldigt stor flaska dock.

Nä alltså köper ni något från Avera nångång eller om era föräldrar gör det, testa denna, helt underbar!

www.avera.se klicka på Seven Herbs för att läsa mer.

Lika barn leka bäst?

Ståupparen Magnus Betner och Zach Gilford från Friday Night Lights är väldigt lika, tycker ni inte?
image165image166


Skor att dö för!

Självklart är det ett par Christian Louboutin.
Jag skulle helst vilja ha ett par i rött dock, men jag tar även dessa vilken dag som helst. Gillar glitter btw ;)
image164

Step Up

Vet att många letar efter sk. "tjejfilmer" att se.
Och en av dom sötaste måste ju vara Step Up med Channing Tatum och Jenna Dewan.Denna påminner lite utav Save the last dance, men jag tycker om denna snäppet mer :)
Men har du inte sett den ännu och gillar sånna filmer, se den NU!

Han är en streetdancer som snor bilar på fritiden och hon dansar på en fin skola och undervisar i balett på fritiden.
Men efter ett inbrott på en skola så ändras allt...

image163

Dagens Sexiga Rocker!

Dagens sexiga rocker är självklart Pelle Almqvist, ni trodde väl inte jag glömt allas våran Howlin' Pelle ;)
The Hives frontman är ju bara galet snygg och de är ju ett band med stil:

image161
image162

The Hives:


Chokladfudge

Under julen åt jag nästan ihjäl mig av mammas chokladfudge, men nu börjar suget på komma tillbaka :D
Tänkte att ni kanske vill testa också. Godare än godis :D
Jag brukar dock göra utan nötter, men samma recept, så det är ju upp till var och en.
Detta kommer från Norrmejerier och är toppen iaf:
image160

Ca 30 bitar

2 dl Vispgrädde
100 g Smör
4 dl Strösocker
200 g Mörk blockchoklad
1/2 dl Hackade valnötter

Till garnering: Hela valnötter

Blanda vispgrödde, smör och sockar i en tjockbottnad kastrull.
Koka sakta under omrörning i ca 5 min.
Dra kastrullen från värmen.
Bryt chokladen i mindre bitar och låt den smälta i blandningen.
Blanda de hackade valnötterna.
Häll smeten i en välsmord form ca 20x20 cm.
Låt stelna i ca 5 timmar eller över natten.
Skär chokladfudgen i mindre bitar och dekorera med hela valnötter.

www.norrmejerier.se

Hemska ögonbryn

I veckan ska  jag på en ansiktsbehandling. Då ingår det också brynplockning, vilket har lett till att jag har sparat ut mina ögonbryn i en vecka nu.
Å fy så hemskt det ser ut, dom växer ju inte ut så där jämnt och fint utan några strån här och var.
Haha helt sjukt fult alltså. Kommer bli jobbigt att gå till jobbet så här och ikväll måste jag hålla mig inne :P
Ska testa å se hur det blir om man sminkar, men jag anar att det kommer att stå ut en del. Och jag har verkligen kolsvarta ögonbryn och tjocka som bara den haha, men jag hoppas det blir fint efteråt istället :D

Is this me?
image159

Dagens Vill Ha!

Betsey Johnson har fortfarander lite rea, och denna hittade jag på halva priset, mums :)
image157


Serier

Dexter:
Dexter jobbar som blodanalytiker hos polisen i Miami, men han lever ett dubbelliv.
Han är även en seriemördare. Finns det goda sånna?
Dexter är en bra blandning av både humor och spänning, klockren serie.


Chuck:
Chuck jobbar på Nerd-Herd och fixar datorer, mobiler osv. Detta efter att han blivit utslängd från Stanford. På hans födelsedag får han ett mail från hans fd kompis från stanford som han öppnar. Det visar sig sen att det mailet innehöll alla regeringens hemligheter. Chuck sitter nu på dessa hemligheter i hans huvud utan att veta om det själv.
Detta är lite action-komedi, väldigt rolig serie med mycke fighting scener. Chuck påminner för övrigt väldigt mycket om Adam Brodys roll som Seth i The OC, både till utseende och personligheten.


Greek:
Old School möter American Pie?
Rusty är en nörd som börjar på collage och vill gå med i en studentförening.
Greek är en helkul serie för den som gillar filmer som Old School och American Pie, detta är som dom fast i serie version :)


Supernatural

Åh äntligen är dessa två hunkar tillbaka med nya avsnitt. Ska sätta mig och se Supernatural efter Lets Dance ikväll. Älskar denna serie och dessa killar. Har ni inte sett den än så är det dags att göra det :D

Dagens Vill HA!

Jag gillar färger, men klär mig oftast i svart/vitt/brunt tyvärr, dock så hittade jag denna multifärgade klänning på Topshop och hur söt är den inte, längtar till sommaren som bara den när jag ser den, mums.
image147

Äntligen fredag

Så var fredagen äntligen här.
För mig blir det nog en lung helg. Har förbud mot att spendera pengar..
Blir möjligtvis att gå på Max och köpa ett jubileumsmål, mums.

Läste att Måns Zelmerlöv och hans Helena nu gjort slut.
Superkul för alla tjejer därute, för vem har inte dregglat lite efter Måns i smyg:P
Men otroligt trist för dem, tyckte dom var supersöta som par och så, men ibland glider man helt enkelt isär.
Hoppas dock att dom får vara ett tag, aldrig kul att göra slut även om det var något båda ville.
image146

RSS 2.0