Asos.com

Ni vet väl att Asos har ett erbjudande just nu? Nämligen så att frakten till Sverige endast ligger på 10 kr, så passa på att handla innan den 10e februari!

Recept: uppblåsbara späckhuggare

Är receptet för en lyckad musikvideo; att jucka mot en uppblåsbar späckhuggare?


Lady GaGa - Just Dance (03:22)





Johnossi - 18 Karat Gold (03:06)


Dagens Nyheter

Jag har haft tidningen DN under några månader nu, har dock inte blivit så mycket läsande som sopor tyvärr. Tycker det är en ganska tråkig tidning även om jag faktiskt brukar gilla att läsa tidningen. Idag ringde dom iaf och sa att min prenumeration går ut idag eller imorgon och frågade om jag ville förnya, jag hade faktiskt inget problem med att säga nej till det. Måste säga att enda fördelen med att ha haft DN har varit att jag blivit noggrannare med pappersinsamlingen, vilket jag faktiskt inte kan se som någon nackdel. Men däremot så måste jag säga att jag läser helst mina nyheter online.

Ursäkta

Hej hej! Ursäkta att det varit tyst. Är hos min kära mor och hälsar på och har tyvärr inte tillgång till dator på samma sätt som hemma. Men jag bjuder på en låt så länge iaf, gillade den mycket när jag var yngre. (jag får flashbback's här hemma)

Drowning Pool - Bodies (Let The Bodies Hit The Floor)


Starcraft II


Jag undrar jag när dom kommer att släppa starcraft 2. Först var det väl tänkt i slutet på 2008, men dom var väl inte riktigt nöjda. Och jag kan verkligen förstå att man vill vara riktigt nöjd med ett sådant spel, dessutom så har dom ju pengarna och behöver inte stressa, folk kommer att köpa det ändå. Här i hemmet så kommer det troligtvis att förbokas, det ska iaf bli spännande att se vad dom hittat på för skoj.

Lördagen

Det vart en mycket trevlig lördag, inte alls vad jag planerat, men impulsiva saker är ofta trevliga. Vi vart bjudna till några vänner, så vi åkte helt enkelt dit. Vi packade med PS3:an och buzz, i fall att :P Sedan satt vi och snackade och hade det trevlig hela kvällen, klockan hann bli efter två innan vi var på väg hem och min trötthet hade gått över. Så väl hemma så blev det att spela lite warcraft 3 tower defens, och nu är jag klar med det. Så nu blir det att hoppa i säng och upp vid 12.30 imorgon, har nämligen tvätt-tid kl 13 och sen skulle visst pappa komma förbi.

Godnatt!

Tornado

Kommer ni ihåg tv-serien Tornado? Jag såg jämt på det när jag var liten, så även min familj, men dom kommer inte alls ihåg serien. Galenskaparna har härlig humor alltså, jag tycker än idag att de är roligt och det är nog de bäsa betyg man kan få. Kolla bara in dessa härliga klipp:


(klassisk tornado-reklam, denna för "barnpassaren")
 


(hopptävling)

Cola-missbrukare

Kan man missbruka Coca Cola?
Klart man kan iofs, men vart går gränsen?

Jag misstänker att jag är tillbaka i riskzonen igen.

Gifta i smyg

Jag vart väldigt överraskad då jag satt och kollade lite på Perez Hiltons blogg och fick se att Michael C. Hall och Jennifer Carpenter gift sig i verkligheten. Jag visste inte ens att dom dejtade om jag ska vara ärlig. För er som inte vet vilka de är så spelar de syskonen Morgan i en av mina favorit serier Dexter. Hoppas bara att detta inte är ännu ett hollywood förhållande som är dömt att misslyckas, vore verkligen trevligt att se några som verkligen höll ihop.



BOLT


Kanske såg ni lite från filmen på julafton? Det var årets nya film nämligen (som tingeling visade). Jag har precis sett klart denna helt underbara film.


Jag vart kär i Bolt direkt jag såg honom, vilken härlig vovve. I filmen får vi följa Bolt i hans värld, en värld som inte är som alla andras, en värld som inte är på riktigt. Väl ute i det riktiga livet så är allting nytt fast ändå inte, en förvirrad liten vovve i tron att han ska rädda sin älskade "person" vilse i stora vida världen är väl kanske inte det enklaste.

Denna film bjuder på allt, precis vad jag behövde ikväll. Jag får skratta, gråta, oroa mig lite och bara njuta. En tjock hamster, när är det inte roligt liksom? Detta är en film för alla, en mysig film. Nu vill jag skaffa hund! :P

Trailer för Bolt:

Let's Dance

Då har man sett första let's dance för i år då. Hade inte så stor koll på vilka som skulle vara med förutom Laila Bagge och hade inga vidare höga förväntningar heller. Men jag har inte tänkt sitta här och klaga, det är liksom inte min grej, iaf inte på danserna. Möjligtvis att jag skulle ha gjort det om jag hade varit med om samma grej själv, men det har jag verkligen inte så jag har ingen aning om hur svårt eller lätt det är.

Mest underhållande idag var iaf David Hellenius utan tvekan, med underbara kommentarer som känns otroligt oigenomtänkta och spontana. "Brunettberra" utgav ett härligt skratt. Jag väntar bara på att få se han göra den där (?) snurren med Elisabeth Höglund senare också.

Den som förvånade mig mest var Morgan Alling, fasiken den killen kunde ju faktiskt dansa även om det såg lite "not so straight"-ut, men det är väl det dom mer eller mindre ska uppnåt.

Inga av klänningarna var speciellt outstanding idag, inget för mig även om dom håller betydligt högre betyg än klänningar på "vanliga" tävlingsdanser.

Och till nästa gång, ta det lite lugnare med solduscharna eller solpudret tjejer, ingen vill vara helt orange i tv ;-)

Idioti

Det kan gå så snett, så snett. Varför leka med döden?
Dessutom så håller dom ju på och slår krokodilerna innan detta och drar runt dom och håller på. Ren IDIOTI!


(varning, starka scener)

Hårklippare, en helt ny värld.

Sitter och försöker guida en kompis över msn gällande hårklippare. Jag brukar nämligen "klippa" min pappa och sambo, och har många gånger använt mig av en hårklippare. Och nyss nämnde min kompis att han skulle gå och klippa sig själv med SAX, visst visst om han hade kunnat så lugnt för mig. Men han har ingen aning om vad han gör. Han skulle mäta sitt hår nyss och sa att han låg på mellan 40 - 60 mm. Så jag sa att varför inte investera i en hårklippare, det är ju så mycket enklare än att stå framför spegeln med en sax. Så nu försöker jag så gott jag kan, med den lilla erfarenhet jag har guida honom till att köpa rätt hårklippare. Jag har egentligen ingen aning, men jag misstänker att jag vet mer än honom.

En låt tack!

Jag värmer upp morgonen med en Kings of Leon låt som jag gillar.

Kings of Leon - Ragoo

Äntligen helg

Då var det helg igen, jag vet inte om jag verkligen kan säga äntligen eftersom jag varken har något att längta efter eller tycker att det ska bli speciellt kul. Jag hoppas på en lugn helg, jag har blivit otroligt lugn på slutet ser ni, och det är ju bara så skönt. Sen att jag varit ledig hela veckan gör ju att det faktiskt inte är riktigt lika roligt när helgen kommer. Men min sambo är ju faktiskt ledig så jag är glad för hans skull istället.

Vaknade av att jag fick besök av "svärmor" och min sambos brorsbarn. Jag orkade dock inte kliva upp, jag var helt förstörd (jag vet oartigt, oartigt) men min sambo fick ta hand om dom. Jag har rätt nära förhållande till hela hans familj så det är ingen större fara plus att jag är där och hälsar på nästan en gång i veckan. Jag hade hoppats på att dom skulle ha tagit med go-fika men tyvärr inte.

Appropå det så måste jag ju erkänna att det blev ett skrovmål igår (Hamburgare), det vart mitt i flyttstädet, ingen ursäkt men det är svårt att hålla sig.

Dolce & Gabbana - The One


Som några av er kanske vet så lämnade jag igen lite julklappar jag fått tidigare. Dels för att jag fått två likadana parfymer, men jag tror ändå att jag är sugen på att köpa en ny för tillgodo-kvittot jag fick för den jag lämnade igen. Och då har jag varit och smygluktat runt lite, och en som verkligen föll mig i smaken var Dolce & Gabbanas doft - The One, jag har aldrig testat det själv tidigare och känner inte heller någon som har gjort det, men jag tyckte den doftade ljuvligt.

Så nu tänkte jag höra med er om ni kanske testat den och kan rekommendera den eller kanske dissa den? Jag är tacksam för all hjälp jag kan få.

Vad har du för startsida?

Jag brukar alltid ha www.tv.nu nästan, jag använder den sidan så pass mycket att jag tyckte den var bra att ha som startsida. Men jag använder mig även av superstart, (jag har två webbläsare). Superstart är egentligen näst intill den perfekta startsidan, den har det mesta du behöver. Den har väder, nyheter, sökmotorer, kalender, vad som är på tv just nu, ja "you name it" och den har det. Sedan så kan du ju även skaffa egen logg-in där så kan du ju själv anpassa vad du vill ha med och inte ha med, perfekt för dig som söker en bra startsida med andra ord. Kolla in den på: www.superstart.se

Flyttstäd

Idag har jag varit iväg och hjälpt en kompis flyttstäda. Egentligen var det tänkt att vi skulle ta en fika och snacka lite, för han flyttar nämligen till Stockholm imorgon. Men det vart inte riktigt som vi tänkt oss. Han fick nämligen lite panik med att städa lägenheten eftersom personen som köpt den bett att få flytta in imorgon. Så jag och en kompis pallrade oss dit och hjälpte så klart till, om vi var så effektiva vet jag dock inte. Men jobbet blev så mycket trevligare, vi skämtade, lyssnade på musik och hade allmänt trevligt.

Helt sjukt att han nu har sålt den där lägenheten, han har nämligen haft den i ÅTTA år och jag har varit med om så mycket i den där lägenheten, sånna underbara minnen. Och nu är den lägenheten borta, ett ställe som även för mig varit en "fast punkt" i mitt liv under åtta härliga år. Det är egentligen ganska sorgligt, både att han flyttar och att lägenheten säljs alltså. Men nytt år nya tider, detta ska ju bli MITT år :)

Matte Söker Husse

Jag satt på text-tv som vanligt, (ja de få gånger jag faktiskt tittar på "riktig" tv så är jag mest inne på text-tv) och kollade vad det skulle gå för roligt på tv ikväll. Och jag såg att programmet filmen "Matte söker husse" skulle gå.

Direkt då vände jag mig om mot en kompis och sa:
- Kolla in vad det är för skit löjligt dejting program dom börjat med nu, alltså det börjar verkligen gå för långt, liksom hundägare som söker partner, det måste ju vara ett skämt?
Han svarade då:
- Haha ja va fan är det för nåt egentligen, snart sänder dom väl live från dejtingsidor på internet eller nåt.

Det slog mig liksom aldrig att det skulle vara en film, för jag hade aldrig hört talas om denna film plus att det vore ju faktiskt inte helt omöjligt om det var någon ny sån där serie som ni vet (t ex) Ensam Mamma Söker, Frusna Män Söker, Bonde Söker Fru osv.

Varför envisas vi fortfarande i Sverige med att göra om vissa titlar till svenska, totalt onödigt egentligen.
Orginal titeln på denna film är: Must Love Dogs och det är en film med bland annat John Cusack, på DENNA länk så kan ni läsa mer om filmen om ni nu skulle vilja se den.


Veronica Maggio - Self Esteem

Satt "youtube:ade" och kom då över denna otroligt orginella versionen av The Offspring's låt - Self Esteem. Veronica har verkligen gjort den till hennes egen, hade jag inte kunnat texten så hade jag aldrig ens gissat på att det var samma låt. Lyssna och njut.

Veronica Maggio cover - Self Esteem

Nostalgi

Jag har suttit och pratat med en kompis om Brasilien nyss, jag längar tillbaka så sjukt mycket. Brasilien är absolut det bästa resemål jag någonsin varit på. Inget var dåligt med Brasilien, inte där vi var iaf. Folk var trevliga, det var renligt, inte för mycket turister, god mat, mycket att göra, fina stränder, allt. Jag måste verkligen tillbaka dit snart, kanske inte i år men ganska snart ändå hoppas jag.


Dröm sött

Nej nu ger jag upp för ikväll, mer kommer imorgon. Men nu måste jag sova, jag ska drömma om denna man och sova så gott, det hoppas jag ni med gör. (Sover så gott alltså)
Godnattski och sov gott.


Heldag på stan

Har precis kommit hem från stan tro det eller ej, men det vart verkligen en heldag. Jag lämnade igen de grejer jag skulle och har fått tillgodkvitton på allt som ska handlas upp senare, tyvärr var det jag ville ha slut just då. Sedan så satt vi (jag och Isak) och fikade i ganska många timmar ända fram till kl 21, då gick vi vidare och tog en öl och klockan 23 så åkte jag hem. Ganska skönt att vara hemma nu faktiskt, jag är lite småtrött. Det är ganska ironiskt dock att de dagar då jag skriver minst i bloggen, är borta eller så, det är även de dagar då jag får flest besökare.

Scrubs säsong 8

Då var säsong åtta igång då, och den bjuder faktiskt på endel överraskningar redan i första avsnittet. Scrubs har haft uppehåll sedan maj 08, men är äntligen tillbaka.

Otroligt vacker


Kate Winslet
Behöver jag säga mer? Hon är så snygg man kan bli!

Godmorgon

Idag blev visst en ganska tidig morgon, iaf för att vara mig. Jag vaknade av mig själv för en liten stund sedan och kände inte behovet av att sova längre faktiskt. Jag har sovit jätte gott inatt, jag är nästintill frisk och det är så skönt, sedan så tror jag prommenaden hjälpte ganska mycket.

Over and Out

Nej nu ska jag gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Även om jag inte kommer att somna i tid så har jag iaf gått och lagt mig. Så godnatt så länge.

Kram hej!

Min tvilling?

Fick höra för ett tag sedan att en kompis till mig tyckte jag var lik Patrica Arquette (från bl a Medium). Jag vet inte riktigt om jag håller med, men det är alltid roligt att höra jämförelser, bra och dåliga hehe. Jag vet inte riktigt om jag ska ta det som en komplimang, vilket jag nog inte gör, men jag tar heller ej illa upp. Det kan ju bero lite på min nya frisyr också.
Kan ju dock vara svårt att avgöra eftersom ni knappt sett mig...



Har ni någon ni tycker ni är lik? Eller som ni ofta får höra att ni är lik?

Serier

Idag har jag sett nya avsnitt av One Tree Hill och Gossip Girl, blir alltid lika glad när jag ser att nya avsnitt av dom har kommit ut. I veckan är det massor med serier som kör igång igen, och det är så roligt, kalla mig löjlig men... Igår kom Desperate Housewives, imorgon kommer Scrubs, 90210 och Privileged, på fredag kommer Grey's Anatomy och Ugly Betty och sist men inte minst, på lördag kommer Flashpoint, Lipstick Jungle och Psych (som jag för övrig bara sett några avsnitt på lite olika säsonger av). Nästa vecka börjar dessutom massa komediserier, som How I Met Your Mother, Two And A Half Men, Gary Unmarried, The New Adventures Of Old Christine och The Big Band Theory, dessutom kommer Kyle XY tillbaka från ett längre uppe håll och även mitt älskade Supernatural. Vissa börjar på nya säsonger och vissa håller fortfarande på att avsluta.

Prommenix

Har precis varit ute på en prommenad i ca en och en halv timme. Så skönt och mysigt, det hade ny snöat och var så otroligt vackert. Dessutom var det lagomt kallt och jag behövde lite frisk luft. Synd bara att vi gick förbi en kiosk på vägen hem, det blev nämligen en cola och två kexchoklad. Aj aj aj, men det lät så gott hihi. Mina sockar är dyngsura (genomblöta) och mina ben har typ förfrusit sig, men det var så värt det, imorgon blir det stan iaf.

Dublin... here i come?

Nja kanske inte riktigt, men jag sitter faktiskt och letar jobb i Dublin, eller Irland över huvudtaget. Jag är sugen på att åka ifrån sverige iaf. Har varit inne på lite olika ställen men just nu känns Irland som ett bra alternativ. Så jag tänkte sätta mig och skriva lite engelska ansökningar nu och sen får vi väl se. Har jag hänt tidigare att jag fått jobb utomland men inte tagit dom så man vet ju aldrig, jag vill ju helst inte åka själv heller. Har en kompis som vill följa med, men det kräver ju att även han får jobb då.

Har nån av ni pluggat eller jobbat utomlands tidigare?
Vad har ni för råd? Och vilka ställen har ni varit på?
Bra eller dåliga upplevelser? Och vad bör man passa sig för?
Vad ska man ta med i sin ansökan? Och vad kan man skippa?
Oj frågorna är många, men jag vill veta ALLT!

Nitar


Victorias Secret ca 50 dollar

Jag vet, jag vet, att nitar kanske inte är lika inne längre, men vem bryr sig. Dessa skor e ju bara för snygga, visst jag kanske bara tycker det i ett halvår till med oj vad jag gillar dom. Har ni helt hoppat av trenden med nitar eller blev ni fast? Själv har jag egentligen inte burit en enda grej med nitar under tiden, men dessa skor skulle jag inte haft något emot.

Kort hår 2009

Jag satt och kollade in en video som var på msn's, today. Där snackade dom om vilka frisyrer som skulle gälla under 2009, och då var det främst kortare hår, i stil med Victoria Beckham, Rihanna och Katie Holmes osv som gällde. Jätte snyggt med kort hår, plus att håret mår mycket bättre, men jag ska i alla fall spara ut. Jag tycker det är ganska tråkigt med kort hår på mig själv och har alltid gillat långt, så för mig blir det inte kortare iaf.

Ska ni klippa kortare hår under 2009?


Ten Inch Hero


Har precis sett klart den romantiska drama-komedi'n  Ten Inch Hero.  Det är en lite "mindre" film som de flesta av er säkert aldrig hört talas om. Troligtvis hade inte jag heller det om det inte vore för Jensen Ackles, ni vet min hemliga kärlek ∞.

I alla fall för att återgå till filmen så måste jag säga att vilken lättnad, jag hade faktiskt inte så höga förväntningar och visste knappt vad den skulle handla om. Men oj så glad jag blev, den var riktigt mysig och jag blev aldrig "less" när jag såg den. Det var lite av en feel-good-movie för mig iaf.



Den handlar om ett gäng vänner som jobbar på ett fik / restaurang i Santa Cruz. Alla med sina egna problem och härliga egenskaper. Vi får vara med när de hittar sina kärlekar och hamnar i trubbel. Att den har ett starkt budskap om att inte dömma folk efter utseende märks klart och på ett väldigt fint sätt. Det är nog mer drama än komedi dock, men i detta fall så är det ingen nackdel. Kärlek dömmer ingen, kärlek har inget utseende.

Kolla in trailern här:

Flashpoint


Har precis sett klart första säsongen av Flashpoint.
Det är en serie som likt CSI bygger på fristående avsnitt. Perfekt att se på tv med andra ord, för det gör ju inte så mycket om man missar ett avsnitt. Även om det så klart finns en liten handling mellan dom som alltid är med.

Flashpoint handlar om en grupp Special Tactics poliser, som i varje avsnitt är med om ett nytt fall. De vill helst lösa alla fall utan att behöva använda vapen, och försöker förhandla så gott det går.
Först får man se en snutt av slutet, strax innan avsnittet är klart, sedan går dom tillbaka (oftast) två timmar för att spela upp allt som lett till slutet. De flesta fall har väldigt bra orsaker till varför det har hänt, det är inte alltid så enkelt som att någon rånar en bank eller så.

Jag tycker det är en helt okej serie, jag har ju faktiskt sett hela första säsongen... Men det är ingen serie som står ut direkt, första avsnittet var inget speciellt heller. Men jag kan tycka att det är ganska skönt med fristående avsnitt ibland, då blir man inte lika arg när man inte får se nästa direkt. Jag tror det här kommer att bli en serie som t ex The Unit, man kan se nått avsnitt om man råkar zappa förbi. Men gillar du polisserier så kolla in denna. Det kommer en tår emellanåt också. Jag kommer troligtvis att fortsätta följa den ett tag till iaf.

En bra trailer för Flashpoint:


Vad hände?

Med dagen alltså. Jag skulle ju ner på stan.
Jag klev upp vid elva och tog ett bad, helt plötsligt hade det gått två timmar, TVÅ timmar liksom, de är ju helt sjukt. Då ringer en kompis och undrar vad jag ska göra, och nämner då att stan stänger tidigare idag. Klockan var kvart över ett och jag kände att det var ganska lönlöst att gå ner på stan då, så det får helt enkelt vänta tills på onsdag istället.
Men nu måste jag banne mig sluta skjuta upp saker!!!!

Sexigaste yrket?

Jag och en vän satt och diskuterade sexigaste yrket här om dan. Jag är som många andra tjejer svag för killar i uniform. Så jag sa väldigt bestämt S.W.A.T som sexigaste yrke, helst de mörkblå kläderna. Även att det är ett lite farligt och kaxigt yrke gör det sexigt. Hon tyckte att advokat var ett sexigt yrke, antar att hon gillade "kostym" stilen. Sedan frågade jag min sambo vad han skulle tycka, han sa stridspilot, men då menade han att han själv skulle vara det, inte tjejer direkt. Han kunde inte komma på något direkt sexigt yrke för tjejer, och jag har också lite svårt att komma på ett. Sekreterare kanske?


Vad tycker ni är ett sexigt yrke?
Och har ni några förslag på sexiga yrken? Även för tjejer?

Bästa näsdukarna för förkylningen...

... är enligt mig helt klart; Kleenex Balsam.
Dom har räddat mig genom många förkylningar under 2008. Jag har ganska lätt för att bli sjuk nämligen, och snyter ofta "sönder" min näsa. Ja alltså så att det gör ont att snyta sig och så att man blir helt öm och röd runt näsborrarna, näst intill sårig. Men dessa näsdukar är perfekt för förkylningar.

Ny vecka, nya planer.

Yes, nu är snart vecka 2 på detta år här. Jag har inte tänkt så mycket på att det faktiskt är 2009 nu, men det kommer väl så småning om, brukar alltid ta ett tag innan jag förstår det själv. I veckan har jag iofs inte så mycket planer, blir nog en ganska lugn vecka.

Imorgon måste jag ner på stan eftersom jag inte orkade i fredags (pga sjukdom). Så imorgon blir min sista chans typ. Annars så har jag mest städning och tvättning att se fram emot i veckan. Tänkte försöka plocka bort lite jul-grejer också. Brukar ha dom uppe allt för länge och visst, det är ganska tidigt nu, men jag tycker inte jag behöver dra ut mer på julen faktiskt.  Sen så tänkte jag se Mamma Mia som jag faktiskt inte sett ännu, tragiskt men sant. Och även försöka börja på måla nån ny tavla kanske. Så har ni tips på motiv, säg gärna till :) Annars så kommer jag bara att ta dagarna som dom kommer. Min bästa kompis flyttar 70 mil från mig på fredag så jag ska försöka träffa honom innan han åker förstås.

Scary skinny

Alltså ursäkta, men har ni sett den här bilden på Aftonbladet.se


Det är rent av skrämmande att se hur Donatella Versace ser ut nu alltså. Att hon dessutom bara är 53 år men ser ut som 70+ är också ganska skrämmande.

Björn Borg undies

Själv så älskar jag Björn Borgs boxer för tjejer, dom är ju supersköna och rätt söta oftast också. Perfekta att ha hemma, när man sportar eller bara allmänt, (kanske inte passar bäst under den tajta klänningen).

I alla fall så tänkte jag bara tipsa er om vad jag brukar göra. Boxershortsen är ju ofta ganska dyra och kostar väl runt 199 kr. Här i Sverige är det dessutom sällan rea på dom. Men hos Asos.com är dom väldigt ofta på rea faktiskt. Och beställer man inte ett allt för tungt paket så går dessutom frakten bara på 50-70 kr ungefär. Så jag brukar beställa hem där i från emellanåt. Och ju fler du köper utan att stiga över gränsen för lätt paket desto mer "tjänar" du.


Just nu kan du få dessa för 94 kr + frakt.

Vacker röst.

Emellanåt brukar jag lyssna ganska mycket på Veronica Maggio. Vilken tjej alltså. Hon har så fin röst och härliga låtar, dessutom är hon ju otroligt söt.

Denna lyssnar jag på just nu, en favorit.

Veronica Maggio - 17 år
 

Jag hoppas ni har laggt eran röst till rockbjörnen i år? Annars tycker jag ni ska klicka er in här:
ROCKBJÖRNEN

Vad ska man göra?

Min hals verkar bara bli värre och värre, det vill aldrig gå över. Jag förstår verkligen inte vad det är för fel. Min näsa har blivit lite bättre dock så det är skönt, då slipper jag snyta sönder den.

Tänkte höra med er om ni har några tips på vad man kan göra för att lindra för halsen?

Hemmakurer, något som är bra att köpa på apoteket eller vad som helst? Jag börjar på bli desperat nu :P
Min hals är svullen, och slemmig, jag har hosta och ont när jag sväljer.

I väntan...

... på att få veta om jag ska måsta ner på stan och hämta min kära sambo så ska jag slå på ett avsnitt av Lipstick Jungle och dricka massa cola. Det är ju trots allt Lördag idag ;)

Puss hej så länge.

Kvällen bjöd på överraskningar.

Ikväll tänkte jag först ha en lugn kväll, bara jag och någon mysig film (och massa chips).
Men jag bjöd över en kompis och det blev lite dataspel istället. Sedan ringer nästa kompis och undrar om jag inte kunde köra henne och köpa lite groggvirke på macken. Så vi begav oss iväg och kom in på BUZZ. Jag har nämligen buzz och hon har aldrig tidigare testat, men hennes pojkvän brukar vara förbi och spela ibland. (Ja han är nämligen min bästa vän.) Så hon bjöd mer eller mindre över sig själv och två kompisar på Buzz hos mig. Och dom var så där lagomt på lyset. Det blev en hel del skratt och annat trevligt iaf.

Helt plötsligt så märker vi att en av tjejernas hund hade försvunnit. Ja då hade ju några glömt henne ute när dom hade varit ute och rökt på altanen. Så ca 30 minuter senare så inser dom deras misstag, som tur var så stod hon faktiskt kvar men stackars liten. Kvällen blev allt annat än lugn dock, även om jag hållt mig ifrån alkoholen.



För er som gillar frågesport och tv-spel så måste jag rekomendera Buzz förresten. Det är ett skojigt spel som jag spelar över Playstation 3. Ni har var sin kontroll och gubbe och sedan gäller det (oftast) att vara snabb på att svara rätt. Det finns flera olika "ämnen" att välja mellan.

Melrose Place gör comback?


Är det någon av er som sett serien Melrose Place?
Det är en 90-tals serie som (har jag för mig) är en spin-off på Beverly Hills.
Beverly Hills har ju kommit i ny upplaga som 90210 som ni kanske vet, och tydligen så har det gått så bra att dom funderar på att köra igång Melrose Place igen. Jätte skoj tycker jag. Men jag är ju serie nörd också. Men jag skulle absolut kolla in den om dom gjorde det. I orginalet så handlar det om några grannar iaf, med bland annat Heather Locklear och även Kelly Rutherford som spelar Serenas mamma i Gossip Girl.

Skulle ni kolla in nytappningen av Melrose Place?

Fergie och Josh Duhamel



Den 10e Januari sägs det att det lyckliga paret ska gifta sig. Ja dom ser verkligen alltid lyckliga ut ihop och dom har dessutom hållit ihop ett bra tag nu, så detta tror jag på. Lite synd för Josh är en riktig heting hehe. Men jag är glad för deras skull, trots att bröllop i hollywood inte alltid har de bästa förutsättningarna.

Jag är sugen på att se bilderna iaf.

Film Tips


My Best Friends Girl
, är en film jag absolut vill rekomendera till er.
Det är en film som passar perfekt att se tillsammans med en partner eller dejt.
Det låter nog som en tjejfilm och själva storyn är väl det, men det är en film som killar också uppskattar. Det är mycke humor och man får skratta väldigt mycket samtidigt som den är mysig. Jag har tidigare liknat den vid Van the Man, de känns som lite samma stil fast ändå inte.

Filmen handlar om Dustin (Jason Biggs) som är kär i Alexis (Kate Hudson), men kärleken är inte riktigt besvarad som han skulle vilja. Hans bästa kompis Tank (Dane Cook) brukar ta betalt för att gå på dejt med killars ex-flickvänner för att få dom att se bra ut. Han gör själva dejten till ett helvete helt enkelt. Dustin bestämmer sig för att hyra in Tank för att själv framstå som en riktigt bra kille, men det är ju inte alltid allt går som man vill.

Både jag och min sambo uppskattade den här filmen väldigt mycket iaf.

Trailer:


Vem är Alex Schulman?



Jag vet jag vet, jag är lite efter.
Jag vet mycket väl hur killen ser ut, jag vet vem han har varit ihop med och jag vet vad han gör.
Har dock aldrig läst något han skrivit eller sett så mycket han har gjort. Jag såg honom i det där programmet där dom ska akta sig för en vägg som kommer emot sig. Annars så har jag nog mest bara sett honom på bild på aftonbladets första sida (online).
Så om nån vill berätta lite för mig om denna snubbe vore trevligt.
Är han journalist? Eller blev han bara känd genom sin blogg helt enkelt?
Brukar har skriva otrevliga saker om folk, har fått för mig det iaf?!
Är han känd genom något annat tidigare? Är han komiker?
Är han rolig?

Har funderar på att kolla in något han skrivit någon gång men känns inte alls som att det är något för mig så därför har jag helt enkelt hoppat över det. Men varje gång jag är inne på Aftonbladet.se så är hans nylle där, så nu måste jag ju bara få veta.


"Godmorgon"

Tragiskt men sant, jag har precis nyvaknat. Känner mig dock inte så pigg, vet inte om febern är tillbaka eller om jag bara känner så här för att jag nyss vaknat. Ont i halsen har jag då och lock för öronen. Denna förkylning verkar vara envisare än de flesta andra jag haft.

Idag ska jag iaf iväg och handla, ska göra smoothies också. Annars så blir det nog bara en lugn lördag hemma med nån film eller serier hoppas jag.

Vad ska ni göra idag?

Snygg, sexig och överlägsen!


I nya ELLE U.K så är Kate Winslet så här snygg.
Kläderna är to die for och hon är snyggare än nånsin.

Vad har varit mina favoriter 2008?

2008

Årets svenska skiva: Johnossi - All They Ever Wanted
Årets utländska skiva: Cobra Starship - Viva La cobra
Årets bok: Russell Brand - My Booky Wook (iofs inte läst den ännu men förväntningarna är höga.)
Årets komedi-serie: The New Adventures of Old Christine
Årets action-serie: Chuck
Årets drama-serie: Dirty Sexy Money
Årets utlands resa: Thailand
Årets resa i Sverige: Till Sundsvall och hälsa på farfar
Årets utländska film: Forgetting Sarah Marshall
Årets svenska film: Patrik 1,5
Årets utländska låt: diAgusto - Acoustically Distorted
Årets svenska låt: Johnossi - 18 Karat Gold
Årets frisyr: Luggen
Årets skor: Plattform med peep-toe
Årets duktigt: Inte en enda snus under 2008
Årets dåligt: Lat lat lat, skräpmat!


En låt tack!

Nä nu är det dags för en skön och lugn låt så här natten mot lördag.
Mitt val blir Damien Rice med låten 9 Crimes. En härlig låt som jag gärna lyssnar på när jag vill gråta. Vacker som få. Lyssna och njut.


Det fick bli...

... en stooooor kopp grönt te från Twinings istället med en klick honung i.
Oj det är så gott också. Jag gillar egentligen inte te så mycket, har fått lära mig att dricka det. Men just Twinings gröna te är så gott. Det är inte så där beskt som andra kan vara utan smakar ljuvligt. Jag gillar framför allt Green Tea and Lemon.




Har ni testat det någon gång förut så vet ni vad jag menar.
Och är du ute efter ett gott och nyttigt grönt te så är detta något ni absolut ska testa. Det finns i förpackningar med olika smaker också, för det är ju inte säkert att Lemon är eran favorit.

Jag brukar ta en kopp om dagen nästan, och just nu när jag är förkyld så blir det lite mer, de känns skönt mot halsen. Jag har nästan alltid en klick honung i också, då blir det lagomt sött.

En Stor Chai-Latte och en Kanelbulle tack!


Ge mig ge mig ge mig. Åh vad sugen jag blev på en Chailatte och Kanelbullar. Det är bland det bästa jag vet.
På måndag måste jag ner på stan och fika, de e ju så otroligt gott. Har ni inte testat Chai-Latte tidigare så måste jag verkligen rekomendera det. Det är Te med skummad mjölk. Ett kryddigt indiskt te har jag för mig. Det smakar lite kanel, kardemumma aktigt. Passar väldigt bra runt julen också.

Men för er som är osäker på vad ni ska beställa nästa gång ni ska ta en fika, testa Chai-Latte om det finns, ni kommer inte att ångra er!

Julklappar

Även i år hade jag tydligen varit väldigt snäll, för tomten gav mig massor med klappar.
Jag är egentligen inte så brydd utan blir faktiskt glad över allt jag får, speciellt eftersom jag inte alltid har råd att köpa allt jag vill tillbaka. Jag blir iaf inte gladare ju dyrare det är.

Jag fick det mesta jag önskade mig, jag fick  bl a massvis med krämer, både till kroppen och till ansiktet, det är superbra för mig eftersom jag har väldigt torr och känslig hy.
Jag fick krämer från The Body Shop, Decleor, Cliniqe och Decubal.
Parfym från Escada (Magnetism) x2, ska åka och byta den ena på måndag, några förslag på annan?
Böcker, bl a Russell Brands My Booky Wook och Mark Leveengoods Hjärtat Får Inga Rynkor.
Underkläder och sockar, klassiker :)
Massvis med presentkort, aningen personligare än att ge pengar som jag iofs också fick.
Badskum, duschtvål, badskrubb, badkudde. (Ja jag gillar att bada.)
Nytt bluetooth headset till min telefon och nya hörlurar.
Oljedukar för att måla nya tavlor.
Och en hårtork, som jag bara ääääälskar, kallblås är underbart!
Fick massa mer men kommer inte riktigt ihåg allt. Jag är mer än nöjd iaf och har inget att klaga på.

Jag hoppas att även ni fick fina klappar och är nöjd med julen 2008.

För er som undrar så var badskummet från Victorias Secrets och doftar underbart. Skrubben och tvålen är från The Body Shop, headsetet från Samsung, hörlurarna från Sony Ericsson och hårtorken från Philips tror jag.


Hallå igen :)

Då var jag tillbaka.
2009 är här och jag har spenderat den första tiden sjuk.
Jag har legat med feber, hosta, svullen hals, ont i öronen, ont i huvudet och snuva som aldrig förr, men jag är fortfarande inställd på att 2009 ska bli mitt år.

Jag har inga nyårslöften, inga direkta iaf. Men finns ju alltid en del saker man gärna skulle göra, ändra på eller sluta med.

Jag tänkte att jag ska försöka sluta feströka "from time to time", jag gör detta ibland, men varför inte försöka göra det ännu mer sällan.

Jag tänkte även försöka sluta äta så mycket skräpmat, ja 1 gång per vecka eller varför inte varannan vecka får fasiken räcka. (Jag vet redan att jag inte kommer klara av att sluta helt så lika bra att sätta upp ett mål som jag kanske klarar av. Och jag ska även försöka rapportera här varje gång jag äter skräpmat så jag inte kommer undan lika lätt.)

I och med detta vore det kanske bra att träna lite oftare, det har blivit väldigt långt mellan hoppen på slutet måste jag faktiskt erkänna, så att öka lite lätt vore en bra början.

Och sist men inte minst så ska jag verkligen ta tag i mitt liv, jag det är nog precis som det låter. Jag ska börja plugga lite på komvux och ta det seriöst, hitta nytt jobb eller flytta och se till att jag mår bra helt enkelt.

Men detta är som sagt inga löften, utan snarare uppmaningar.

RSS 2.0